Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Slovenská extenistka Cibulková po třech měsících diety: Změna k nepoznání!

Autor: pl

Už čtvrt roku pracuje na tom, aby zase vypadala jako v dobách své největší tenisové slávy. Dominika Navara Cibulková (34) drží už několik měsíců dietu, přičemž se o průběžné výsledky dělí se svými sledujícími na sociální síti. A nutno říct, že dřina nese své »ovoce«!

Kus práce už má za sebou. Dominika Cibulková, jedna z nejlepších slovenských tenistek v historii, se na konci loňského října rozhodla pro důležitý krok. Chce zhubnout dvaadvacet kilogramů za osm měsíců. Jak to zatím někdejší světové čtyřce jde?

Poměrně úspěšně. Podle informací slovenského serveru Šport24 totiž nedávno Cibulková vyrazila na přepychovou lyžovačku do francouzských Alp v doprovodu svého manžela Michala a kamarádkami. Mimo jiné zde maminka dvou dětí prozradila zásadní posun v hubnutí. Shodila už 10,5 kilo, tedy téměř polovinu plánované váhy!

Kromě toho se rozpovídala o svém pasu. „Takže, začínám už také seriózně makat, aby vypadala dobře i moje postava,“ uvedla bratislavská rodačka a pokračovala. „Dohromady je z pasu pryč 12 centimetrů,“ pochlubila se finalistka Australian Open z roku 2014. Vypadá to tedy, že brzy se dočkáme staronové Cibulkové.

Hubnutí v podání někdejší tenistky Dominiky Cibulkové probíhá velice úspěšně
Hubnutí v podání někdejší tenistky Dominiky Cibulkové probíhá velice úspěšně