Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Pozdvižení kolem Schumacherovy exšvagrové: Vyhazov kvůli rodinnému tajemství!

Autor: pl

Riziko, které nehodlali dále podstupovat. Přesně to je konec Cory Schumacherové (47), bývalé manželky Ralfa Schumachera (48), v populární německé reality show. Šéfové televizní stanice se totiž obávali, že by mohla způsobit problémy, které by ovlivnily život Michaela (55), slavnějšího bratra její někdejší lásky. O co přesně jde?

Patnáct let. Tak dlouho trvalo manželství bývalého závodníka formule 1 Ralfa Schumachera a modelkou Corou. Během těch let přicházela jeho drahá polovička pravidelně do kontaktu s ostatními členy rodiny svého muže včetně legendárního Michaela a jeho ženy Corinny, se kterými si rozuměla. Právě tento fakt se stal trnem v oku šéfům televize, na které se vysílá německá reality show s názvem Ich Bin Ein Star (v překladu Jsem hvězda), která se odehrává v džungli.

Podle britského deníku The Sun jim vadilo riziko, že by si mohla Cora během přímého přenosu pustit pusu na špacír a prozradit rodinné tajemství ohledně zdravotního stavu Michaela Schumachera. Jakákoliv absence diskrétnosti by znamenala porušení gentlemanské dohody mezi televizní stanicí RTL a rodinou sedminásobného šampiona F1, podle které nebude stanice zasahovat do Michaelova soukromí.

Samotný Ralf ale žádnou zášť ke své exmanželce nechová. Cora se od něj naopak dočkala blahopřání k účasti v reality show, přičemž samotný bratr závodnické legendy uvedl, že spolu účast v televizním pořadu několikrát probírali. Pro německý list Bild navíc Ralf uvedl, že mezi ním a Corou panují dobré vztahy. Navíc se nechal slyšet, že nemá obavy o vyzrazení tajných informací ze strany své bývalé ženy. „Myslím si, že Cora si bude chtít v reality show najít své vlastní téma a nebude vytahovat naši minulost,“ pověděl pro Bild.

Odchod Cory z reality show byl oznámen na sociální síti. „Cora trpí kašlem a rozhodla se, že se již necítí na dobrodružství v džungli fit. Přejeme jí jen to nejlepší!“ zní oficiální stanovisko. Modelku, která má účet na platformě OnlyFans, mělo dlouhou dobu trápit onemocnění covid-19 a kvůli kouři vycházejícího z táborového ohně měla potíže s dýcháním. 

Cora Schumacherová, exmanželka Ralfa Schumachera, musela opustit reality show. Důvodem bylo riziko vyzrazení tajemství kolem zdravotního stavu Michaela Schumachera
Cora Schumacherová, exmanželka Ralfa Schumachera, musela opustit reality show. Důvodem bylo riziko vyzrazení tajemství kolem zdravotního stavu Michaela Schumachera