Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Detaily zápasu Soukupa: Pro tohle »Psychopata« diskvalifikovali

Autor: OB

Přestože se na sobotním galavečeru Clash of the Stars ukázalo v kleci několik zajímavých jmen, většina fanoušků čekala především na pomyslnou třešničku této akce, kterou byl hlavní zápas mezi televizním magnátem Jaromírem Soukupem (54) a kontroverzním youtuberem Alešem “Psychopatem“ Bejrem (46). Hřeb večera však bohužel většinu sledujících zklamal, protože byl hned v první minutě ukončen kvůli diskvalifikaci.

Už od oznámení tohoto souboje bylo jasné, že se v pražské Sportovní hale Fortuna odehraje pořádné peklo. Aleš Bejr, který je známý svým výstředním chováním a nekontrolovatelnou agresí, se do Soukupa poslední měsíce aktivně navážel a na tiskových konferencích či vážení miliardáře opakovaně napadal.

Do klece tak youtuber vcházel v bojové náladě a bylo na něm znát, že si přeje svého soka co nejvíce zničit. Možná i kvůli tomu vypadal před zápasem majitel televize Barrandov poněkud nervózně a i podle fanoušků a sázkových kanceláří byl jasným favoritem “Psychopat“. Fanoušci se však zároveň báli toho, že Bejr neudrží své emoce na uzdě a nebude schopen dodržovat pravidla boxu, což se nakonec také naplnilo.

Po zaznění gongu se totiž psychicky narušený youtuber na Soukupa vrhl a jakmile mu bývalý partner Agáty Hanychové uštědřil pár ran, natlačil ho na pletivo a několikrát udeřil hlavou. Rozhodčí oba aktéry okamžitě roztrhl a Bejrovi odečetl bod. Ten se však neponaučil a za pár vteřin předvedl podobné číslo, kde si Soukupa ještě přidržel rukou. To stálo kontroverzní postavu, která se nejvíce proslavila natáčením videí s bezdomovci, další bod a od sudího si vyslechl poslední napomenutí.

Ke smůle všech fanoušků si však ani z toho “Psychopat“ hlavu nedělal a hned při první příležitosti porušil pravidla znovu. Tentokrát přidržel Soukupovu hlavu a judistickým chvatem poslal Soukupa k zemi. Rozhodčímu v tu chvíli došla trpělivost a souboj ukončil Bejrovou diskvalifikací. Ten se však s konečným výsledkem nehodlal smířit a miliardáře napadl ještě několik vteřin po konci zápasu. Následně byl z haly vyveden ochrankou.

CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs Aleš Bejr na Clash of the stars!
Video se připravuje ...

Směrem k agresivnímu šílenci se okamžitě vznesla ohromná vlna kritiky, především od fanoušků, kteří za sledování tohoto zápasu zaplatili. „Hlavní zápas naprostá komedie. Za tohle by měli vracet peníze,“ komentoval zápas jeden z diváků. „Radši půjdu s dcerou do cirkusu, než sledovat tohle,“ přidal se další nespokojený sledující.

Dá se tedy předpokládat, že si pořadatelé Clash of the Stars příště pořádně rozmyslí, jestli s Bejrem podepíší další smlouvu. Mluví se však o tom, že by se mu mohl postavit šéf této organizace Linh Le Sy. Koho v kleci však určitě neuvidíme, je Jaromír Soukup, který po zápase ohlásil, že tohle byla jeho derniéra.

Aleš Bejr několikrát porušil pravidla a nakonec byl diskvalifikován
Aleš Bejr několikrát porušil pravidla a nakonec byl diskvalifikován