Ondřej Němec
9. března 2023 • 16:07

Clash of the Stars 4: program zápasů. Bitky sportovců, obrů a podivínů

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hranice bizáru budou určitě opět posunuty. Nemůže to dopadnout jinak, když se podíváte na přehlídku účastníků čtvrtého galavečera Clash of the Stars. Dva těžkotonážníci v malé kleci, tři podivíni v bitvě, v níž vyhraje ten, který zůstane stát jako poslední, nebo duel kulturistky s MMA bojovnicí. Nechybět budou ani neblaze proslulá jména jako Tadeáš, Grznár či Psycho Michal. Zkrátka 11. března se odehraje v O2 Universum něco, co nikdy předtím. Jaký je program Clash of the Stars 4?



Program Clash of the Stars 4

Jaroslav Kotlár vs. Tomáš Charvát ONLINE>>> CAGE OF PAIN
Tomáš Chlup vs. Kryštof Novák ONLINE>>> do 84 kg (MMA)
Jakub „Freescoot“ Smrek vs. Christián „Nathan“ Dzaba ONLINE>>> do 80 kg (MMA)
Filip Grznár vs, Filip Roubíček ONLINE>>> do 93 kg (MMA)
Kristýna Kotianová, Denisa Ryndová vs. Petra Úradníčková, Karina Petrová ONLINE>>> do 110 kg (K1)
Miroslav „Fayne“ Loner (Fayne) vs. Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý (Gangstaboy) ONLINE>>> do 120 kg (MMA)
Jan „Halien“ Štec vs. Martin „ZIAMW“ Hronec do 90 kg (MMA)
Matouš Kaluba vs. Jiří „MaxGreen“ Janouch (MaxGreen) vs. Ondřej „Kluk s kamením“ Untermuller ONLINE>>> do 77 kg (DEATHMATCH)
Michaela „Miss Problem“ Dostálová vs. Aneta Adamusová ONLINE>>> open (MMA)
Aleš „Reno“ Olejnik vs. Kral Berouna do 70 kg (MMA)
Michal „Psycho Michal“ Peštuka vs. Lukáš „Bukys“ Bukovaz do 84 kg (MMA)
David Karbaš vs. Erik Víšek do 66 kg (MMA)

Zápasy Clash of the Stars 4

David Karbaš vs. Erik Víšek

Tento úvodní souboj nabídne možná nejlepší zápasovou kvalitu večera. Do klece proti sobě totiž nastoupí mladí sportovci. Karbaš má za sebou přes sedmdesát zápasů v amatérském boxu, v němž je i mistrem republiky. Víšek sportuje od dětství, má zkušenosti s judem, kickboxem i MMA. Favoritem je Karbaš.

Michal Peštuka (Psycho Michal) vs. Lukáš Bukovaz (Bukys)

Od tohoto zápasu moc čekat nelze. Zejména „Psycho Michal“ v minulosti dokázal, že mužem velkých a drsných slov, ale slabých výkonů. I přesto v tomto zápase sázkové kanceláře favorizují právě jeho.

Aleš Olejnik (Reno) vs. Kral Berouna

Toto klání slibuje hodně zvláštní podívanou přesně podle jejích aktérů. Oba „účastníci zápasu“ prokázali na tiskových konferencích před turnajem velkou míru alkoholu v krvi.

Michaela Dostálová (Miss Problem) vs. Aneta Adamusová

První ženská bitva večera. Unikátní v tom, že proti sobě nastoupí zápasnice s velmi rozdílnými zkušenostmi a váhou. Dostálová má bohaté zkušenosti z brazilského jiu jitsu a MMA, zatímco Adamusová bude mít oproti ní navrch možná až o třicet kilogramů svalů.

Matouš Kaluba vs. Jiří Janouch (MaxGreen) vs. Ondřej Untermuller (Kluk s kamením)

Hodně zvláštní střet tří hodně zvláštních lidí. Tihle tři podivíni se spolu střetnou podle pravidel MMA v bitvě, z níž jako vítěz odejde ten, který toho bude schopen. Tedy ten, který jako poslední zůstane stát na nohou.

Jan Štec (Halien) vs. Martin Hronec (ZIAMW)

Slovenská bitva dvou nesmiřitelných, kteří se poprali i v zákulisí tiskové konference Clash of the Stars. Nyní si vše vyříkají podle pravidel MMA.

Miroslav Loner (Fayne) vs. Tadeáš Veselý (Gangstaboy)

Nechvalně známý fat boy, který si hraje na bad boye, Veselý nastoupí proti dalšímu influencerovi, který se proslavil zejména na YouTube. Nicméně Veselý má zjevně z rivala strach, protože proti němu v rámci jednoho živého vysílání použil i pepřový sprej.

Kristýna Kotianová (Krystal Shine) a Denisa Ryndová (Denča) vs. Petra Úradníčková (Inked Dory) a Karina Petrová (Karina Pedro)

Sexy kickboxerská bitva krásek ve formátu dvě na dvě. Tento souboj možná nenabídne nejlepší zápasnickou kvalitu, a přesto bude určitě pěknou podívanou.

Filip Grznár vs. Filip Roubíček

Nechvalně známý vyznavatel dopingu Grznár proti  několikanásobnému českému šampionovi v kickboxu.

Jakub Smrek (Freescoot) vs. Christian „Nathan“ Dzaba

Influencer proti profi „účastníkovi reality show“. Nathan byl už na „ostrově lásky“ Love Islandu, na „ostrově vyhladovění“ v Survivoru a byl dokonce i v Brně jako zápasník na turnaji Oktagon 35.

Tomáš Chlup vs. Kryštof Novák

Souboj, který může opět nabídnout vyšší sportovní kvalitu. Chlup má na Instagramu 1,4 milionu sledujících, svou kariéru však zahajoval v gay pornu. Jeho soupeřem bude vítěz poslední řady Love Islandu Novák, který je jinak profesionální fitness trenér a učitel tělocviku a angličtiny na základní škole.

Jaroslav Kotlár (Kotlár Security) vs. Tomáš Charvát (Abe)

Poslední zápas galavečera nabídne bitvu dvou těžkotonážníků v malé kleci o rozměrech 3x3 metry. Zmenšené „bojiště“ by mělo zvýšit spád boje a také ho značně urychlit. Není kam unikat, rozhodovat budou tvrdé pěsti a hbité chvaty. Svou popularitu si už v Clashi vybojoval Kotlár, který podle sázkových kanceláří favoritem této zvláštní bitky.

Kde sledovat COTS 4?

První dva zápasy Clash of the Stars Episode 4 bude možné sledovat dokonce zdarma na YouTube kanále organizace. Zbytek turnaje lze sledovat pouze v rámci PPV, tedy v rámci placeného streamu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud