Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Skandál na Clash od the Stars: Po napadení fanouškem odnesli Veselého na nosítkách!

Autor: OB, dat

Na galavečeru Clash of the Stars se odehrála opravdu nevídaná scéna. Jeden z fanoušků napadl při nástupu kontroverzního influencera Tadeáše "Gangstaboy" Veselého (22), který nakonec skončil v péči lékařů. Celým případem se bude zabývat policie.

Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý právě nastupoval ke svému zápasu proti Miroslavu Lonerovi alias Faynemu. V polovině cesty k ringu ho však zezadu napadl jeden z fanoušků, který úderem poslal Veselého k zemi.

Celou hrůzu Blesku popsal Marek “Datel„ Valášek. “Tadeáš nastupoval do klece, šel tam publikem a najednou tam skočil jeden nebo dva borci... Dal mu jedničku... Co jsem teď slyšel, tak na tom neni moc dobře,„ řekl otřesený youtuber, který přiznal, že rozhodně nepatří mezi Veselého příznivce, ale šílený útok pochopitelně jednoznačně odsoudil. “Uvidíme, co se dozvíme zítra, ale jestli tam prostě stál borec a nemá rád Tadeáše Veselýho, skočil tam a dal mu prostě pěstí, když to nečekal. Je mi z toho na blití,„ dodal.

Veselý musel být od klece odnesen na nosítkách a hovořilo se dokonce o tom, že prodělal zástavu srdce. Útočník byl několika zaměstnanci security vyveden z haly a následně předán policii, která se bude tímto případem zabývat.

Několik hodin po útoku však Veselý své fanoušky uklidnil krátkým příspěvkem na sociálních sítích.. „Žiju,“ napsal na svůj Instagram. Následně také sdílel část lékařské zprávy, kterou obdržel v nemocnici. Podlé té influencer utrpěl zástavu srdce a byl několik minut v bezvědomí.

Fanoušek napadl Tadeáše Veselého
Video se připravuje ...
Jaromír Soukup nastupuje k boxerskému souboji, který rychle skončil
Jaromír Soukup nastupuje k boxerskému souboji, který rychle skončil
CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs Aleš Bejr na Clash of the stars!
Video se připravuje ...

Šéf Clashe: Soukup další zápas mít nebude, Bejra ukončím. Co inzultovaný Veselý?
Video se připravuje ...

Lady Dee po výhře: Lauberová se pos*ala, zápasit chci dál
Video se připravuje ...