Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Brankář Salák s rodinou na Bali: Další přírůstek do rodiny!

Autor: sm

Jako kdyby péče o děti byla jejich životním posláním! Někdejší hokejový brankář Alexander Salák (37) a jeho manželka Míša (37) vyrazili spolu se svými dětmi za sluníčkem na Bali. A přesto, že nejmladší člen do rodiny bývalého reprezentačního gólmana přibyl teprve před pár měsíci, vypadá to, že na exotickém ostrově našli nového parťáka!

Bývalý špičkový gólman Alexander Salák a jeho manželka Míša mají pro strach uděláno. Nedávno se i se svou početnou rodinou vypravili na indonéský ostrov Bali a cesta byla pořádnou misí. S sebou totiž brali i nejmenšího syna Marvina, který se narodil teprve loni v září. A sotva se Salákovi stihli trochu zmátořit z náročné cesty a změny času, už k nim do party přibylo další miminko! Tentokrát ovšem čtyřnohé.

Manželé na sociálních sítích sdíleli roztomilého černého kocourka, který už na první pohled působí moc roztomile a Míša si pochvalovala, jaká energie v domě po příchodu chlupáče panuje. Méně nadšený už byl samotný Salák. „To, že nás v noci budí Marvin jsem si zvykl, ale že nám po hlavě skáče tenhle »tasmánský čert«, tak to budu rozdýchávat ještě hodně dlouho,“ napsal k fotce roztomilého kocourka.

Ačkoliv noci nejspíš bývají pro šestinásobné rodiče poměrně perné, podle sociálních sítí si pobyt na Bali celá rodinka náramně užívá. Ostatně, lepší období pro dovolenou by hledali jen těžko. Zatímco se v chladném tuzemsku lidé vzpamatovávají z toho, jak rychle první letošní měsíc uběhl, Salákovi se vyhřívají na sluníčku a odpočívají plnými doušky u vody...

Salákovi se pochlubili novým přírůstkem do rodiny, kterým je roztomilý kocourek
Salákovi se pochlubili novým přírůstkem do rodiny, kterým je roztomilý kocourek