Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Exbiatlonista a bývalý přítel Jislové Krupčík: Miminko se skokankou!

Autor: OB

Novou životní etapu brzy započne bývalý biatlonista Tomáš Krupčík (36). Společně s partnerkou Janou Mrákotovou (24), která se dříve věnovala skoku na lyžích, totiž čekají přírůstek do rodiny. Radostnou zprávu se fanoušci dozvěděli na Instagramu nastávající maminky.

Krupčík ukončil svou profesionální kariéru před dvěma lety a s bakalářským titulem z oboru trenérství se nejspíše chystá vychovávat další biatlonové naděje. Nyní ho však čeká úkol, na který ho žádná škola nepřipraví. Stane se totiž tatínkem.

„Těšíme se na další dobrodružství s novým členem týmu,“ napsala Jana Mrákotová k fotografii, na které drží společně s vicemistrem Evropy dětské botičky.

Bývalé lyžařce však těhotenství trochu zkřížilo plány. „Chtěla jsem vám v tomto roce oznámit otevření nového masérského salonu. Tento sen se tedy zatím odsouvá, protože se těšíme na další dobrodružství s novým členem týmu,“ uvedla.

Ačkoliv bude pro bývalého biatlonistu, který chodil s Jessicou Jislovou, narození potomka největším životním úspěchem, pár těch sportovních už rodák z Jablonce nad Nisou zažil. Kromě stříbrné medaile na mistrovství Evropy totiž získal další dvě na univerziádě v italském Trentu. V závodech světového poháru se nejlépe umístil na dvanáctém místě a v roce 2014 se také zúčastnil olympijských her v Soči.

Bývalý biatlonista Krupčík s partnerkou Mrákotovou
Bývalý biatlonista Krupčík s partnerkou Mrákotovou