Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Martina Navrátilová a její misska Lemigová: Nový plán adopce!

Autor: mib

Na farmu na floridském venkově zřejmě brzo »přiletí čáp«. Legendární tenistka Martina Navrátilová (67) s manželkou Julií Lemigovou (51) opět přehodnotily adopci dítěte.

Původní plány páru před rokem překazila dvojnásobná rakovina, která postihla vítězku 59 grandslamových titulů. Ale ta potvora už je (snad nadobro!) pryč a Navrátilová s Lemigovou by mohly brzy přivítat přírůstek do rodiny. Jak to, když dvě dospělé dcery Lemigové opouštějí hnízdo?

„Martina se uzdravila. Určitě jsme teď na vrcholu,“ pravila o myšlenkách na pomotka pro BravoTV. com Miss SSSR z roku 1990, která je momentálně hvězdou reality show Paničky z Miami. Modelka divákům nedávno ukázala zakoupený pozemek, kam utíká za zvířaty a čerstvými plodinami.

Emigrantce z bolševického Československa se však manželčin koníček tak úplně nezamlouvá. Zato tahle slova devítinásobnou královnu Wimbledonu naopak zahřejí u srdíčka. „Obnovily jsme plány na adopci a kdykoliv se na nás může usmát štěstí,“ doufá Julia. „Žiju dnešek naplno a nepřemýšlím o zítřku.“

Martina Navrátilová s rodinou
Martina Navrátilová s rodinou