Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ronaldo po »masturbaci« na hřišti: Saúdové se rozhodli pro trest!

Autor: ČTK, sm

Svou největší hvězdu bez pardonu potrestali! Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo (39), který aktuálně obléká dres rijádského klubu al Nassr během jednoho z uplynulých utkání evidentně neudržel emoce a přímo na hřišti předvedl nemravné gesto. Tím v konzervativní arabské zemi způsobil pořádný poprask a Saúdové se rozhodli jej potrestat!

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo dostal v Saúdské Arábii trest na jeden zápas. Disciplinární a etická komise fotbalového svazu oznámila, že kanonýra al-Nasru suspendovala za obscénní gesto, které po nedělní výhře na hřišti aš-Šabábu (3:2) ukázal směrem k fanouškům.

Ronaldo navíc musí zaplatit pokutu 10.000 saúdských rijálů (asi 62 tisíc korun) svazu a dalších 20.000 rijálů aš-Šabábu na úhradu nákladů spojených s podáním stížnosti. Proti rozhodnutí komise se nelze odvolat.

Incident, který se odehrál po závěrečném hvizdu, sice nezachytily televizní kamery, na sociálních sítích ale kolují videa se záběry situace. Ronaldo si nejprve přiložil ruku k uchu a poté rukou opakovaně zapumpoval před rozkrokem. V pozadí je slyšet skandování "Messi, Messi", na které podle médií pětinásobný držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa gestem reagoval.

Ronaldo je rozhodně největší hvězdou aktuálně působící v saudskoarabské lize. Ale pravidla platí pro všechny...
Ronaldo je rozhodně největší hvězdou aktuálně působící v saudskoarabské lize. Ale pravidla platí pro všechny...