Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Těžká zkouška pro Hlaváčkovou: Po porodu se musí obejít bez manžela

Autor: sm

Teprve před pár dny se pochlubila bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková narozením druhé dcerky, kterou spolu s manželem pojmenovali Bea. Už krátce po porodu ale čekala na bývalou grandslamovou šampionu pořádná výzva. Se dvěma malými dětmi se totiž musí obejít bez manžela!

O víkendu ukázala Andrea rodinnou pohodu. Zatímco její manžel Fabrizio učil starší dcerku Bibi jezdit na kole, bývalá tenistka jim dělala dozor, zatímco v kočárku vozila nedávno narozenou holčičku Beu. A přesto, že záběry vypadaly idylicky, Andrea si postěžovala, že je před nimi náročný týden a přeje si, aby už byl následující víkend. 

V dalším příběhu pak prozradila, proč by nejradši celý pracovní týden přeskočila. „Dnešní den na jedničku s hvězdičkou,“ těšilo Andreu, která v neděli začala stříhat metr. „Ještě 5 dní bez tatínka před námi,“ posteskla si, zatímco servírovala prvorozené dceři oběd v podobě řízku a bramborové kaše.

Někteří rodiče by rozhodně podepsali, že bez partnera je občas náročné se starat i jen o jedno dítě, natož pečovat o dvě. Zvláště v případě, že je jedno z nich teprve čerstvě narozené miminko.

Andrea ale nejspíš v tomto případě může těžit se skvělých vztahů v rodině, protože se záhy pochlubila babičkou, která se dokonce pustila do pucování trouby. Na každý pád si sympatická blondýnka vysloužila od fanoušků pořádný obdiv!

Andrea stříhá metr. O dvě děti se teď nějakou dobu musí starat bez manžela
Andrea stříhá metr. O dvě děti se teď nějakou dobu musí starat bez manžela