Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

MMA zápasník Végh o odvetě proti Vémolovi: Strach o soupeře!

Autor: pl

Odveta století. Přesně takový název nese souboj mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem (oba 38), který proběhne závěrem jara v Edenu. Z prvního duelu vyšel lépe druhý jmenovaný, který se nyní svěřil, že má o Vémolu strach! Proč?

Zápas, který mu změnil život. Přesně to byl před čtyřmi lety Véghův souboj v kleci proti Vémolovi, kterého porazil už v prvním kole. Proč ale trvalo tak dlouho domluvit odvetu? „Zdrželo se to tím, že když jsem vyhrál zápas proti Karlosovi, dostal jsem ,zlatý klíč´. Musel jsem mít nějaký čas, abych pootvíral ty dveře, a když jsem je otevřel, tak jsem musel prochodit ty cestičky,“ vysvětlil Attila v rozhovoru pro web eXtra.cz.

„Využil jsem slávy a po té výhře jsem využil všeho, čeho jsem mohl. Otevřely se mi dveře do showbyznysu a vybudoval jsem si takový druhý svět, což je super. Až teď, když mám vybudováno, tak mohl přijít v úvahu další zápas,“ doplnil. Kromě toho doufá, že se Vémola do června nezraní.

„Terminátor“ se totiž v současné době nachází v USA, kde má v plánu trénovat v Las Vegas a později i v Thajsku. Tento fakt dělá Véghovi vrásky na čele. „Doufám, že ho tam nedobijí a nebudou se tam na něm střídat, aby se tam na něm ukázali. Doufám, že se vrátí domů silnější a že si nepřiveze nějaké zranění,“ projevil Attila starost o Karlose. Vzájemný zápas se uskuteční 8. června v Edenu.

MMA bijec Attila Végh má obavy o soupeře
MMA bijec Attila Végh má obavy o soupeře