Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Karlos Vémola zboural doma kvůli zvěři knihovnu: Moc nečtu, dám tam krokodýly

Autor: Matyáš Janíček

Je o něm známo, že je velký milovník divokých zvířat, kterých má doma nepočítaně! A zápasník Karlos Vémola (38) je pro své miláčky ochotný udělat skoro cokoli včetně bourání stěn ve vlastním domě!

Jeho Vémoland, jak nazývá hvězda MMA scény své sídlo v Měchenicích u Prahy, se postupně mění v zoo! „Můžete tu vidět dravý ptáky, papoušky, sovu, mývaly, veverky, lvy... Venku jsem měl tygra, ve vedlejší místnosti žijí krokodýli, před vámi plavou ryby a želvy. Když vykouknete z kuchyně, uvidíte zimní ubikaci pro lvy,“ chlubí se Karlos, když provádí hosty honosnou vilou.

Marné naděje

Dům proto prošel už několika rekonstrukcemi. „Měli jsme krásnou pracovnu a knihovnu. Jenže já moc nečtu ani nepracuju, tak jsem tam dal krokodýly,“ přiznal serveru Novinky. cz. Lela (34) ale nejdřív netušila, co se chystá... „Paní měla radost, že budeme mít vnitřní bazén. Pak už ne, když zjistila, pro koho je...“ řekl Blesku.

Že bazén uvnitř domu obsadili nebezpeční plazi, podle Karlose není problém. Využívá totiž venkovní bazén, což prý může udělat i Lela. „Přes zimu se v něm koupu nejčastěji. Když jde teplota k nule, mám to nejradši. Že se Lela neotužuje, není můj problém. Jestli se chce koupat, může. Nebo ať si krokodýly ochočí stejně jako já a může se koupat s nima!“ navrhuje.

Karlos využívá venkovní bazén celý rok. A Lela prý může taky!
Karlos využívá venkovní bazén celý rok. A Lela prý může taky!