Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

České biatlonistky v Kanadě: Čelí nečekaným problémům!

Autor: OB

Česká biatlonová výprava se z USA nedávno přesunula do Kanady, kde se tento víkend pojede poslední závod letošní sezóny Světového poháru. Cestu do druhé největší země světa si však nejspíš reprezentantky představovaly jinak. Kvůli chybám pořadatelů totiž nemohou trénovat!

Světový pohár v USA zakončily české biatlonistky nedělním stíhacím závodem. Medaile však našim reprezentantkám unikly a k jejich zisku mají nyní poslední možnost. Pořadatelé v kanadském městě Canmore jim to však moc neusnadňují.

„Makulo, jdeme už na trénink?“ ptala se ironicky Jessica Jislová své kolegyně. „Nejdeme, nepřijely kontejnery s vybavením a ještě nám tu hoří,“ odpověděla Markéta Davidová a reagovala tím na fakt, že jsou české závodnice po příjezdu bez svého vybavení a k tomu v servisních buňkách zvoní požární alarm.

To však není jediný problém, se kterým se musejí české reprezentantky potýkat. V Kanadě totiž nefunguje dobře ani autobusová doprava, která má závodníkům poskytnout cestu na trénink a poté zpět na hotel.

Ano, na trénink jsme vyrazily před šesti hodinami a stále nejsme doma,“ napsala Davidová k videu, na kterém se společně s Jislovou hořce smějí této komické situaci. Jessica svůj názor dokonce vyjádřila zdviženým prostředníčkem.

Komu se však tyto problémy nejspíše vyhnuly, je naše mužská výprava. Michal Krčmář totiž na svém Instagramu sdílel fotografie, na kterých si bezstarostně užívá utkání NHL mezi týmy Calgary Flames a Colorado Avalanche. Společnost mu dělali jeho parťáci z reprezentace Jonáš Mareček a Jakub Štvrtecký.

Davidová vtipně popsala problémy českých biatlonistek
Davidová vtipně popsala problémy českých biatlonistek