Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nedvěd se zjevil na zápase II. ligy v Saúdské Arábii: Koketuje se šejkem?

Autor: nem

„Darinko, koketuje se mnou šejk. Já tam zaletím,“ zvěstoval legendární plejer Pavel Nedvěd (51) své milé, popové pěnici Daře Rolins (51). A jak si usmyslel, tak udělal.

„Zvažuji nějaké pracovní nabídky. Zvažuji velice pečlivě a brzy se k něčemu rozhodnu,“ pronesl nedávno Nedvěd. Od listopadu 2022, kdy skončil v Juventusu Turín, ho svrbí bafuňářské nohy, ruce i mozkové závity. Loni v prosinci přesto Nedvěd na poslední chvíli odmítl funkci manažera českého nároďáku.

Zřejmě si řekl, že v teple u vlnek Perského zálivu je líp než na strahovské větrné hůrce a hledá novou výzvu v Saudské Arábii. Že by se už rozhodl? Zjevil se totiž na stadionu prince Sauda bin Jalawiho pro 11 000 diváků ve městě Al-Khubar, kde hraje tamní II. ligu mančaft Al-Quadsiah.

Kruté přivítání

Nedvěd s klubovou šálou v ruce a s vřelým úsměvem na rtech usedl na tribunu vedle činovníka. Ale co si budeme povídat, na žádné chechtání to ve finále nebylo. Rytíři Východu, jak si Al-Quadsiah říká, sice vedou tabulku o šest bodů, jenže zrovna tenhle zápas s druhým Al-Orobah jako na potvoru doma rupli 1:3. „Přivítali Nedvěda nejkrutější porážkou,“ napsal jeden z fandů poražených na sociální síť.

Našel Pavel Nedvěd v Saúdské Arábii novou práci?
Našel Pavel Nedvěd v Saúdské Arábii novou práci?