Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Pavel Nedvěd je v Itálii stále legendou: Rolins plní roli fotografky!

Autor: OB

Tady láska neutuchá! Legendární český fotbalista Pavel Nedvěd (51) strávil v Itálii velkou část své kariéry a pro tamní fanoušky je i několik let po jejím konci stále za boha. Perfektně to dokládá video Dary Rolins (51), která fanmouškům ukázala, jak to většinou vypadá, když spolu se svým partnerem v zemi na jihu Evropy vyrazí do restaurace.

Vítěz Zlatého míče strávil v Itálii jako hráč téměř 13 let a v průběhu svého působení se stal trojnásobným vítězem Serie A. Díky tomu se v zemi, která odjakživa žije fotbalem, stal obrovskou celebritou a i po skandálech v představenstvu Juventusu Turín ho fanoušci nadále milují.

O tom se přesvědčila také jeho partnerka Dara Rolins, se kterou tvoří pár od roku 2021. V Itálii se nedávno vydali do restaurace a neunikli nadšeným fanouškům, kteří si na setkání s Nedvědem chtěli pořídit památku v podobě společné fotografie.

„A takhle to většinou probíhá v každé italské restauraci,“ napsala zpěvačka k videu, na kterém se hned po vstupu vrhla skupina hostů a číšníků k jejímu milému. Ti samozřejmě toužili po fotografii se svým fotbalovým hrdinou, a jelikož je Nedvěd na tyto situace zvyklý, ochotně svým fanouškům vyhověl. Soudě podle komentáře si Dara na tyto situace zvykla a občas se v roli fotografky zapojí. 

„No, a když se neumí zorganizovat, tak je zorganizuju a vyfotím já, když tu mám prd co na práci,“ napsala zpěvačka, která podobné situace řeší i se svými příznivci a tak je bere s úsměvem. Na konci večera pak přeci jen získala rodáka z Chebu na chvilku i pro sebe a tak si s ním společnou fotografii pořídila také ona.

Pavel Nedvěd v dresu české reprezentace
Pavel Nedvěd v dresu české reprezentace