Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nedvědova krásná dcera v Miami: První setkání se »synovcem«

Autor: sm

První setkání! Dcera legendárního tenisty Petra Kordy (56) Jessica (31) nedávno přivedla na svět svého syna Greysona. Chlapeček, který se narodil do rodiny plné sportovců teď poznal svou další tetu. Setkal se totiž s Ivanou Nedvědovou, která je v zámoří spolu se svým partnerem a Greysonovým strýcem Sebastianem Kordou.

Dcera hvězdného »Grande Paola« se setkáním s miminkem, které se narodilo přibližně před měsícem pochlubila na sociálních sítích. „Procházka po Miami Open s malým Greysonem,“ připsala k videu, na kterém kočár tlačila.

Že patří Ivanka do rodiny Kordových vyšlo najevo zhruba před třemi lety. Od té doby dcera Pavla Nedvěda láskyplně podporuje svého partnera na všech možných tenisových akcích pokaždé, kdy ji to časové možnosti dovolí.

Malou nevýhodou je, že ačkoliv má Sebastian Korda stálé zázemí v Americe, Ivanka trvale žije střídavě v Praze a v Itálii, kde strávil její otec podstatnou část své fotbalové kariéry v dresu Juventusu. Pár ale oba pojí české kořeny, které má díky prarodičům i nedávno narozený Greyson.

Ivana Nedvědová vozila Kordova synovce v kočárku po areálu Miami Open
Ivana Nedvědová vozila Kordova synovce v kočárku po areálu Miami Open