Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Legendární tenista Korda je děda: Jaké dostal vnouček jméno?

Autor: OB, pl

Bývalý český tenista Petr Korda (55) se konečně dočkal. Dcera vítěze Australian Open, světoznámá golfistka Jessica Kordová (30), totiž na veřejnost vypustila úžasnou novinu. Tou je narození jejího prvního syna, kterého má s manželem Johnnym DelPretem (34). Jaké jméno nový přírůstek do rodiny dostal?

Radostnou zprávu prozradila rodačka z Floridy na instagramu. „Greyson John DelPrete“, prozradila jméno ku příležitosti narození svého prvního potomka, který přišel na svět v sobotu 3. února. Kordová oznámila těhotenství na konci léta, když na svůj profil přidala fotografii psa stojícího u cedule s nápisem „Startovní čas pro tři přichází v únoru 2024,“ o kterou byly opřeny modré botičky, které naznačovaly pohlaví miminka.

Oficiálně ho však prozradila až v listopadu na dámské jízdě, kterou pořádala společně s kamarádkami na oslavu svého těhotenství. „Oslavujeme chlapečka DelPreteho,“ napsala k fotografii, na které se usmívala společně s dalšími golfistkami, Alison Leeovou a Lydií Koovou.

Nyní je však Greyson John na světě a Jessica Kordová se tak bude muset s manželem DelPretem, který se živí jako realitní makléř, připravit na novou životní kapitolu. Kdy se účastnice olympijských her v Tokiu opět objeví na greenu, není jasné, ale fanoušci musejí počítat s tím, že golf nyní půjde pro dceru tenisové legendy na druhou kolej.

Jessica Kordová se stala maminkou
Jessica Kordová se stala maminkou