Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Reprezentant Novák a »Jágrova nocležnice« mají miminko: Dali mu netradiční jméno!

Autor: sm

Nemohou být šťastnější! Fotbalista Filip Novák (33) a jeho manželka Kateřina se dočkali prvního společného dítěte. Krásná brunetka, která se do povědomí veřejnosti dostala především postelovým selfíčkem s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem se radostnou novinou pochlubila na sociálních sítích, kde odtajnila neobvyklé jméno, které děťátko vybrali. 

„JE TADY, naše dokonalá holčička Aria,“ napsala na sociální sítě Kateřina, která přidala datum 13. března. Je tak zřejmé, že novopečení rodiče si pár dní nechávali novinu pro sebe. Manželka fotbalového reprezentanta přidala také několik fotek, na kterých jsou s miminkem oba rodiče nebo samotná dcerka v porodnici, kde její postýlku rodina ozdobila oslavnými balónky. 

Kateřina oznámila těhotenství loni v listopadu a velmi originálním způsobem potom spolu s manželem odhalili, jestli krásná brunetka nosí pod srdcem dceru, nebo syna. Nováková svému muži nahodila malý míč, ze kterého po kopnutí vylítl růžový prášek a konfety. A bylo jasno!

Aria se narodila bezmála dva roky po svatbě, kterou měl pár v pohádkovém prostředí zámku Ratměřice. Veselky se tehdy účastnil ještě i Novákův tatínek, který o několik měsíců později zemřel...

Reprezentantu Novákovi a jeho ženě se narodila dcerka. Dali jí netradiční jméno
Reprezentantu Novákovi a jeho ženě se narodila dcerka. Dali jí netradiční jméno