Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sabalenková po smrti partnera (†42): Šokující prohlášení

Autor: sm

Scénář tragické události začíná dostávat jasné obrysy. Ve středu večer se tenistka Aryna Sabalenková (25) po hodinách mlčení ozvala svým fanouškům a vyjádřila se ke smrti svého partnera Konstantina Kolocova, který měl podle americké policie spáchat sebevraždu. A běloruská tenistka vyrazila veřejnosti svými slovy dech...

Její účast na Miami Open se změnila v noční můru. V úterý dorazila z Ameriky zpráva o tom, že ve věku pouhých 42 let zemřel partner tenistky Aryny Sabalenkové Konstantin Kolcov. Bývalá hvězda NHL měla podle policie spáchat sebevraždu skokem z balkónu. Tím překvapivější pro tenisové fanoušky bylo, že Běloruska pár hodin po tragédii vyrazila na kurt trénovat, ale na sociálních sítích zarytě mlčela.

To se změnilo ve středu večer, kdy Aryna vydala šokující prohlášení. „Konstantinova smrt je nepředstavitelná tragédie, a ačkoliv jsme už netvořili pár, mé srdce je zlomené. Prosím, respektujte soukromí mé i jeho rodiny v těchto těžkých chvílích,“ napsala Aryna na sociální sítě.

Okamžitě se začaly rojit spekulace o tom, že právě konec vztahu Kolcova psychicky naprosto semlel, a proto se rozhodl sáhnout si na život. Faktem ale zůstává, že optimální to nejspíš nebylo nejen v jeho soukromí, ale ani v profesním životě. Konstantin pracoval jako asistent trenéra v klubu Salavat, který letos vypadl v playoff hned při první možné příležitosti, a Kolcovovi podle ruských médií nebyla prodloužena smlouva. 

Kromě toho ale bývalý hráč Pittsburghu v minulosti pro vztah se Sabalenkovou mnohé obětoval. Podle někdejšího komentáře jeho bývalé ženy Julije dokonce Konstantin kvůli tenistce opustil svou rodinu se třemi malými dětmi. Co přesně ale mohlo vést Kolocova k zoufalému činu, ale odhalí nejspíš až samotné vyšetřování, na kterém pracuje americká policie...

Aryna se vyjádřila ke smrti svého partnera. V době jeho smrti už prý netvořili pár...
Aryna se vyjádřila ke smrti svého partnera. V době jeho smrti už prý netvořili pár...