Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Sabalenková po smrti expartnera: Dojemný vzkaz plný bolesti

Autor: sm

Má za sebou velmi těžké období. Běloruskou tenistku Arynu Sabalenkovou (26) na turnaji v Miami postihla velká tragédie. V jednom z hotelových komplexů si tam sáhl na život její bývalý partner Konstantin Kolcov (†42), se kterým ještě nedávno tvořila pár. Aryna se k tragédii vyjádřila dosud pouze jednou. V noci na úterý však na jejím instagramu přibyl vzkaz, ze kterého je zřejmé, jak na tom momentálně je.

Za každým mrakem se schovává slunce? Tenisová hvězda Aryna Sabalenková už by si nejspíš moc přála, aby v tomhle složitém období konečně vysvitlo. Od smrti expartnera Konstantina Kolcova, který podle americké policie spáchal sebevraždu, se zahalila do smutku a veřejnost příliš nevyhledává, s výjimkou nutných záležitostí.

Teď se svým příznivcům ozvala prostřednictvím sociálních sítí, kde zveřejnila obrázek slunce, jehož paprsky vysvítají zpoza mráčků. K tomu připsala pár slov, ze kterých je zřejmé, že tragický odchod svého bývalého partnera ještě potřebuje vstřebat.

„Chci si udělat chvíli a poděkovat všem svým fanouškům za vaši lásku a podporu v tomto těžkém období. Vaše laskavá slova pro mě hodně znamenají a každý den si je nosím s sebou,“ napsala Aryna, která se velké podpory dočkala například od španělské tenistky a kamarádky Pauly Badosové (26).

„Jsem za vás všechny moc vděčná,“ vyznala se svým příznivcům Sabalenková, kterou evidentně i její fanouškovská základna drží v tomto období nad vodou.

Smrt v hotelu

Zpráva o skonu bývalé hvězdy NHL Konstantina Kolcova šokovala svět v polovině března. Východní média nejdříve jako příčinu smrti uváděla trombózu, ale později vyšlo najevo, že policie vše vyšetřuje jako sebevraždu skokem z balkónu.

Ta se měla odehrát v luxusním hotelu v Miami, kam původně Kolcov dorazil svou milou podpořit na tenisový turnaj. Zápasu Aryny se už ale nedočkal a Běloruska, kvůli které odešel od rodiny se třemi dětmi později přiznala, že už s Kolcovem netvořili pár...