Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Tajná zbraň Sparty na semifinálovou bitku s Třincem: Trenérka uspávání!

Autor: mib

Drahé polovičky musí při playoff okolo hokejistů chodit po špičkách. Ticho tady bude! Ale co když v noci pláče dítě? Sparťané před semifinále proti mistrovským Ocelářům řešení našli.

Jako by nestačilo, že se brajgl očekává ve střetu ambiciózního pražského klubu s vítězi poslední čtyř extraligových titulů. A že Sparta přemohla Třinec pouze v prvním ze šesti vzájemných soubojů ve vyřazovacích bojích, ve čtvrtfinále nakonec mistrovské sezony 2001/02.

Tátové od rodin s malými prcky v šatně rudých přes to všechno měli před prvním zápasem série klidné spaní. A to se taky odrazilo na výsledku! Sparta v první zápase série smázla Třinec hladce 3:0.

Recept z Ameriky

Překvapivý důvod odtajnil na klubovém webu sparťanský obránce David Němeček (28). Opora týmu Filip Chlapík (26), který má s modelkou Barborou syny Samuela (1) a devítiměsíčního Timothyho, totiž řešil nepříjemné buzení v noci. Zrovna jako na potvoru při playoff!

„V tu chvíli ale pomohl Kempes (Michal Kempný), který nám vyprávěl, že v Americe zažili s malým to stejný, protože jim řval celou noc a nespali. Našli si tam nějakou trenérku na spánek dětí, která jim po první návštěvě pomohla. Chlápa to zkusil taky a po třech dnech spal i jejich kluk,“ popsal Němeček.

Tak teď ještě musí mančaft kouče Pavla Grosse (55) vymyslet něco, aby sparťany nebudily ze snů vzpomínky na další vyřazení od Ocelářů.

Chlapíkovi chlapíci v noci řádili.
Chlapíkovi chlapíci v noci řádili.