Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Přítel bývalé biatlonistky Puskarčíkové: Vychovává Čechy!

Autor: OB

Olympijská medailistka Eva Puskarčíková (33) se pomalu připravuje na příchod miminka a velkou oporou jí je samozřejmě  její italský přítel, bývalý biatlonista Thomas Bormolini (32). Protože se nastávající maminka rozhodla rodit v Česku, přesunulli se na čas do Jablonce nad Nisou, kde to mají oba moc rádi. Thomasovi teď ale došla trpělivost s tím, jak se někteří jedinci chovají v okolí jejich bydliště...

V lednu Puskarčíková oznámila, že čeká miminko se svým italským přítelem Thomasem a od té doby na sociálních sítích září štěstím. Nedávno si společně zpříjemnili první jarní dny nocí na strašidelném zámku. Jak ale Eva ukázala, neméně strašidelný byl teď výhled z okna jejich bytu, před kterým se válela hromada odpadků.

„Už se nemohl dívat na to, jak po pár hezkých dnech je zas všude bordel, plechovky od energiťáků a chipsů,“ napsala Puskarčíková k videu, na kterém její přítel Thomas, který se stejně jako ona věnoval biatlonu, sbírá odpadky pomocí kleští a snaží se jít ostatním příkladem. „Vždycky se musím ptát: »Proč«,“ dodala bronzová medailistka z Her v Soči, kterou chování některých lidí značně znechutilo.

Kromě této nepříjemnosti si však Eva udržuje pozitivní náladu a na každé fotce vystavuje na odiv svůj úsměv. Pozitivně naladěn vypadá také její partner a je tak jasné, že se oba na miminko, které má na svět přijít velmi brzy, obrovsky těší.

Thomas se vydal na boj s odpadky
Thomas se vydal na boj s odpadky