4. června 2020 • 14:47

Forsyy: Chci si zahrát proti eSubě, tréninky nijak nehrotíme

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gunrunners si již před posledním kolem základní části zajistili účast v semifinále playoff. V zápase proti Sampi jim tak o nic nešlo a po těsném boji na Infernu prohráli 0:2. My jsme před sobotním semifinále získali ohlasy Davida "forsyy" Bílého, který je všeobecně považován za jednoho z nejlepších AWP hráčů na česko-slovenské scéně. 



V průběhu ligy přišli borci z Gunrunners o svého spoluhráče Jiřího "azak" Hausnera. Ten byl zabanován, na jeho místo přišel Lukáš "LucasP" Pócsik. A podává parádní výkony, které mnohé překvapili. Ne však forsyyho: "Věděl jsem, že LucasP je neskutečný hráč a lidsky i herně si skvěle rozumíme."

Na otázku, zda LucasP u týmu zůstane, neměl forsyy jasnou odpověď: "Netuším, všechno je možné. Záleží, jak bude časově vytížen kvůli škole." 

Gunrunners se představí v posledním zápase sobotního programu proti postupujícímu z dvojice Sampi/eSuba. Proti Sampi si Gunrunners zahráli v posledním kole základní části a kapitulovali. "Zkoušeli jsme nové věci, které bohužel nevyšly," říká forsyy o mači. 

Proti komu by si forssy zahrál v semifinále radši? "Chtěl bych si zahrát proti eSubě, která doufám, že postoupí, jelikož si rád zahraji proti bývalým teammatům."

"Připravujeme se jen zlehka, nechceme to nějak hrotit, trénujeme spíše individuálně," komentoval přípravu na týmu na playoff hvězdný "vipař." Potvrdil tak slova svých soupeřů o tom, že Gunrunners týmově příliš netrénují.  

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud