6. října 2020 • 12:15

TOP 5: Scope? Ne, díky, řekl blogg1s a sestřelil Dark Tigers

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

TOP 5 7. KOLA CS:GO | Základní část CS:GO je minulostí. Poslední kolo přineslo další parádní akce. Nemůže chybět Dominik "blogg1s" Janita se svým AWP či headshot master Simon "KWERTZZ" Horák a jeho nebojácný play.



1) Manguss roztočil eSubu

Robert "manguss" Kasper se sice s Dark Tigers nekvalifikoval do play off, proti eSubě však borci předvedli parádní výkon. I přes to, že šlo o play proti neúplnému nákupu, zaslouží si nejvyšší příčku.


2) Blogg1s double no scope

Dominik "blogg1s" Janita se ve druhém splitu ukázal jako jeden z nejlepších AWP hráčů naší scény. Že mu to střílí předvedl také proti Dark Tigers, kde již tradičně no scopem poslal k zemi hned dva hráče.

3) Nebojácný KWERTZZ

Král headshotů se opět ukázal. Simon "KWERTZZ" Horák vládne, co se týče HS%, tabulkám Sazka eLEAGUE. Další tři poslal hráčům eEriness.MARVO, když nebojácně vyběhl ze smoku a poradil si se soupeři.

4) Dytor clutch

Sampi se s novou akvizicí daří. Proti Entropiq sahali po přímém postupu do play off. Výborné základy k vítězství položili na Nuku, k čemuž přispěl i Martin "dytor" Handl svým 1v2 clutchem.

5) HONES drží naději

Entropiq se proti Sampi na Nuku nedařilo. Za stavu 7:12 nezvládli kolo proti částečnému nákupu Sampi a vše naznačovalo tomu, že přijdou o další výhodu. Tým zachránil Jan "HONES" Urválek svým 1v2 clutchem.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud