3. srpna 2021 • 18:58

Švédské sestavě je konec, CS:GO tým Fnatic vítá britské střelce

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O nových posilách Fnatic se toho v posledních týdnech namluvilo hodně. Sestava legendární organizace sháněla po odchodu Jespera „JW“ Wecksella a Maikila „golden“ Selima dva nové střelce. Angažování Alexe „ALEX“ McMeekina a Williama „mezii⁠“ Merrimana se postupně stalo veřejným tajemstvím a teď konečně přišlo oficiální potvrzení celého dealu.



Tým neprožívá dobré časy. Již přes rok se Fnatic ohromně trápí, jen těžko hledat celek, který prožil takový ohromný pád. Vždyť ještě v květnu minulého roku byli borci v oranžovo-černém na vrcholu světového žebříčku, nyní obývají pozice v sedmé světové desítce.

Změny byly nevyhnutelné a rodinu opustili dva dlouhodobí členové - sniper JW a IGL Golden. Krátce po jejich odchodu se vyrojily spekulace o přechodu k mezinárodní sestavě, které se dnešním tranferem potvrzují.

ALEX a mezii společně válčili v modrých barvách Cloud9. Z ambiciózního projektu se nakonec staka tragédie. Zkušený lídr, který v minulosti vedl i jeden z nejlepších světových celků v podobě Vitality, se po několikaměsíční odmlce vrací, zatímco mezii opouští Endpoint.

„Rozhodli jsme se, že pro nás bude nejlepší, když podepíšeme mezinárodní roster,“ nechal se slyšet Andreas „Samuelsson“ Samuelsson. „Švédskou scénu obrovsky respektujeme, nicméně mezinárodní CS:GO nám dává mnohem víc zkušeností,“ dodal.

Nová sestava Fnatic se poprvé předvede během ESL Pro League Season 14, kdy be se mohla setkat i s českou skvadrou Sinners.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Smutek Sinners. LAN premiéra se nekoná, ESL Pro League 14 se odehraje online

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud