5. ledna 2022 • 16:20

Kyojin by měl zamířit do tradiční francouzské organizace. Koho posílí?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jayson „Kyojin“ Nguyen Van je sice smlouvou stále vázán k Team Vitality, v novém roce by se však měl přestěhovat do další francouzské destinace. LDLC OL by měli podle informací 1pv.fr proměnit sestavu, jejíž součástí by se měl stat právě 22letý střelec. Ten podle všeho nefiguruje v dalších plánech Vitality.



Byl to rok smíšených výsledků a pocitů pro Team Vitality. Celek, který bezpochyby patřil mezi pětici nejlepších v roce 2021, sice často útočil na nejvyšší příčky, ambice sestavy kolem Mathieu „ZywOo“ Herbauta jsou ale na úplném vrcholu. A k tomu jim už nepomůže Jayson „Kyojin“ Nguyen Van.

Hráč, který do Vitality přišel v dubnu minulého roku, nepodával v nedávném období přesvědčující výkony. V posledních třech měsících dosáhl na 0.87 HLTV Rating 2.0, čímž se zařadil na dno svého týmu. Když navíc nastoupil proti naprosté elitě, úroveň předvedené hry klesala dál.

I proto přichází restart. Kyojin sestoupí o level níž na tier 2 scénu. LDLC OL budou novým domovem nejen pro Kyojina, ale také pro Jordana „Python“ Munck-Foehrleho, bývalého hráče Heretics.

Sestava LDLC OL pro rok 2022:
Ali „hAdji“ Haïnouss
Bryan „Maka“ Canda
Nicolas „Keoz“ Dgus
Jordan „Python“ Munck-Foehrle
Jayson „Kyojin“ Nguyen Van

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud