30. května 2022 • 14:50

Sazka eLEAGUE: Cryptova uhrála s Dark Tigers remízu a je blízko play-off

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ligová dohrávka CS:GO Sazka eLEAGUE skončila remízou mezi Cryptovou a Dark Tigers. Postupová matematika do play-off jarního splitu je jasná. Ostravská organizace má do něj mnohem blíž. Dark Tigers by totiž museli ohromit a přehrát Dynamo Eclot 2:0.



Ostravská organizace Cryptova je aktuálně na šestém místě se ziskem šesti bodů a čekat jí bude v posledním kole ENTERPRISE. I proti nim ale může uhrát důležité body - tak třeba jako v překvapivé remíze s vedoucím týmem ligy SINNERS.

Na páté Entropiq Cryptova ztrácí bod, vylepší si postavení v tabulce Sazka eLEAGUE?

Vše ale ještě teoreticky může být jinak. Dark Tigers budou hrát o bytí a nebytí s Dynamem Eclot. Pokud by se mladé sestavě podařilo pardubickou organizaci porazit a zároveň Cryptova prohrála s EP, bude šestým - překvapivým - postupujícím právě celek Dark Tigers.

Do play-off jarního splitu postupuje šestice týmů, Inside Games již mají jistou baráž. Je jasné, že na prvních čtyřech místech budou SINNERSDynamo EclotENTERPRISE eSuba - tyto celky se ale mohou v umístění na návaznosti z výsledků závěrečného kola promíchat. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud