18. srpna 2022 • 18:45

Sen je prolomení nadvlády SINNERS. Reálný cíl Dynama Eclot historický postup do finále

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na jaře to nevyšlo. Byť ozdobili svojí cestu MČR zlatou medailí, ve splitu Sazka eLEAGUE skončili borci z Dynama Eclot před finálovými branami. Podaří se jim historické Grand Finále na podzim a se vší parádou na For Games? Tým zůstal pohromadě, nabyl mezinárodní zkušenosti a hýří zdravím sebevědomím.



DytorcapseNnbqqValencio K1-FiDa. To je pětice, která spolu už něco odehrála a s příchodem Dynama do organizace Eclot se jí otevřeli možnosti profesionálního esportu včetně účasti na mnohých zahraničních turnajích. 

I přesto, že Dynamo Eclot téměř vyhrálo základní část jarního splitu, v Playoff přišlo zklamání. Nejprve prohra v semifinále s ENTERPRISE a pak další ztracený duel o bronz proti skvadře Entropiq Prague

Na nevyvedenou vyřazovací část vzpomíná Vít "nbqq" Pohlot. "Bylo to pro mě hodně těžký, protože jsem nezahrál úplně ideálně," řekl redakci Sazka eLEAGUE. Porážky ale hodil za hlavu. "Prostě jsem na to zapomněl". Hlava je teď nastavená nejen pro Grand Finále, ale i pro vítězství. 

Sestava Dynama Eclot

  • Vít "nbqq" Pohlot
  • Filip "K1 - FiDa" Dvořák
  • Lukáš "capseN" Koláčný
  • Vojtěch "Valencio" Mydlář
  • Martin "Dytor" Handl
  • Coach: Miloš "Dzejky" Frčo

Střet se SINNERS? Máme předpoklady pro vítězství

Není divu. Dynamo Eclot mají nabito, když na MČR porazili ve finále Sampi. Na měření sil s českou jedničkou tehdy nicméně nedošlo - stejně jako v Playoff jarního splitu. Bude zajímavé sledovat duel SINNERS s DNE v základní části, který může v mnohém napovědět. 

"Nevím jestli je čas, ale myslím, že máme předpoklady pro to, abychom SINNERS porazili," prozradil Vít Pohlot.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud