22. listopadu 2022 • 22:05

Sazka eCUP: Sampi nepomohl ani Adejis, Sinners vyhráli 2:0, Entropiq v decideru přemohl Cryptovu

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S koučem v sestavě tomkeejsem doručili vítězství ve čtvrtfinále Sazka eCUP Sinners. Do sestavy Sampi se vrátil Adejis, ale ani on porážku neodvrátil. Enterprise bez problémů zvítězili nad týmem Andromeda. Třetím semifinalistou je Dynamo Eclot, které 2:0 zdolalo eSubu. Až v decideru urvali vítězství Entropiq Prague v duelu s Cryptovou.



Úřadující šampioni Sazka eLEAGUE Enterprise šli do čtvrtfinále eCupu už s oficiální informací, že v týmu skončí zahraniční hráči s trenérem. Vliv na utkání s Andromedou, která si vystřílela postup v osmifinále s Inside Games, to ale nemělo. 

The eLiVe a jeho skvadra dovolila soupeřům nejprve na Nuke jen dvě kola. Na druhé mapě Mirage to bylo kol šest. V semifinále posledního domácího velkého turnaje před přestupovým obdobím se utkají s Entropiq Prague

"Jdeme Praze nakopat zadek," tak rámovala svůj stream ostravská organizace Cryptova. Povedlo se jí to ale jen na druhé mapě Vertigo. Zbytek patřil leckrovi a spol. Hlavně na decideru Overpass Pražané úřadovali a triumfovali 16:4. 

První semifinálový zápas eCupu Dynamo Eclot Entropiq Prague vám nabídneme ve středu živě na twitchi eleaguecz od 16:00, tak si ho nenechte ujít!

eSuba na stříbrné výkony nenaváže 

Byli druzí jak na For Games, tak na MČR. V Sazka eCUP ale tentokrát končí hráči modré krve před branami semifinále. Čtvrtfinálovou porážku z play-off podzimního splitu jim oplatili hráči Dynama Eclot

eSuba se k většímu odporu odhodlala jen na první mapě Ancient, kdy získala 12 kol, na Mirage jich bylo 9. Pardubický tým tak může vylepšit odkaz druhé půlky letošní sezony a zabojovat o finálovou účast alespoň nyní. V cestě jim ale budou stát hříšníci. Proti týmu, kde zraněného Jindřicha Chybu nahradil trenér tomkeejs, mají ale šance otevřenější.

Sinners se utkali s rivalem Sampi, kde nastoupil po delší době Adejis. I přesto že se dařilo střelecky wipařovi T4gg3edovi, ale tým Jakuba Jankta čtvrtfinále nedokázal zdramatizovat a končilo se po dvou mapách.

Semifinálový match Sinners Dynamo Eclot vám nabídneme na našem twitch kanálu ve středu od 19:00.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud