8. prosince 2022 • 12:40

SHOCK s Pechynem letí těžit krypto do Valencie. Blade Clan si zahraje na finále Community Clash

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Max Kvapil s Martin Pechouškem se už v sobotu představí ve Valencii na finále Face it Community Clash. V týmu Blade Clan je doplní ještě Tomáš Tomka a Romanové Čomor s Pilným. Ve vzduchu je hned milionový prizepool. Není ale v dolarech, ani eurech. Vítěz turnaje si přijde na milion Tetherů, což je v přepočtu zhruba 23 milionů korun. 



Blade Clan 

Pechyn (eSuba) 

SHOCK (SINNERS)

tomkeejs (SINNERS)

dreez (SINNERS Academy)

naturaL (bez angažmá) 

blade - coach

Blade k hříšníkům přimíchal modrou krev

Československá sestava nese hrdě název po legendě tuzemského CSka Romana "blade" Pilného, který odcestoval do Španělska v roli trenéra.

Do svého klanu si vybral trojici hráčů ze SINNERS. Roman "dreez" Čomor je v nedávno ustavené akademii, SHOCK tomkeejsem v "áčku". Druhému jmenovanému navíc nebude chybět herní praxe, protože zaskakuje na serveru za zraněného Jindřicha Chybu.

Modrou krev v Blade Clanu reprezentuje Martin "Pechyn" Pechoušek. Představí se též naturaL, slovenský hráč, který je momentálně bez angažmá - za sebou má nicméně nedávný Red Bull Flick, kde hrál ve dvojici s henkkyG.

Z kvalifikace se na offline finále ve Valencii kvalifikovaly čtyři týmy. V sobotu si zahrají naši reprezentanti semifinále s KRL Clanem, který je složený z francouzských playerů organizace GenOne, která momentálně figuruje na 68. místě žebříčku HTLV. 

Druhou semifinálovou dvojici tvoří jihoamerické celky Los Grandes ClanWINDINGO Clan. Grand Finále o výhru v přepočtu 24 milionů korun se odehraje v neděli. Všechny duely jsou ve formátu bo3. Podle liquidpedie by se měl hrát nový map pool s "nováčkem" Anubis.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud