22. prosince 2022 • 11:01

Sestava Astralis je kompletní. Dánskou pětku doplnil mladík Buzz

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Páté místo v základní sestavě hvězdné organizace Astralis oficiálně zaplní teprve devatenáctiletý Christian “Buzz” Andersen. Dočasný náhradník Mikkel “MistR” Thomsen se vrací zpět k akademickému týmu Astralis Talent.  



Akademie se Astralis vyplácí

“Vzali jsme si MistRa jako náhradníka a on ukázal obrovský potenciál. Jsem si jistý, že bude pokračovat v rozvoji a jednou bude hrát na té nejvyšší úrovni. Prokázala se nám skvělá spolupráce mezi akademickým a hlavním týmem, v tom chceme v budoucnu pokračovat,” prozradil fungování obou týmů Peter “casle” Ardenskjold.

“Buzze máme v hledáčku už dlouho. Má mimořádné vlastnosti a čím více jsme jej poznávali, tím více nám bylo jasné, že bude skutečným přínosem pro tým,” dodal casle.

Nosit dres Astralis je splněný sen

“Jsem opravdu šťastný a hrdý. K hráčům a organizaci Astralis jsem vždy vzhlížel, což mě v mnoha ohledech jako hráče Counter-Striku formovalo. Skutečnost, že jsem nyní jedním z nich, je nepopsatelně skvelá,” popsal Buzz své pocity.

Buzz má na kontě čerstvý titul po výhře dánské POWER League, kde s dnes již bývalým týmem Masonic porazil v grand finále Astralis Talent. Právě akademický celek Astralis Talent opětovně posílí MistR.

Po zkušební době se na trvalé spolupráci s Astralis Talent domluvil i dvacetiletý Alexander "br0" Bro. Sestavu mladých talentů nově povede Mathias "R0nic" Pinholt, dříve hrající pod trenérem caslem.

Soupiska Astralis:

  • Lukas "⁠gla1ve⁠" Rossander (kapitán)
  • Benjamin "⁠blameF⁠" Bremer
  • Christian "⁠Buzz⁠" Andersen
  • Nicolai "⁠device⁠" Reedtz
  • Andreas "⁠Xyp9x⁠" Højsleth
  • Peter "⁠casle⁠" Ardenskjold (trenér)

Zdroj: astralis.gg

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud