4. ledna 2023 • 16:50

Zaplní volné místo v Ninjas in Pyjamas pro BLAST Spring Groups talent z Natus Vincere?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle renomovaného esportového serveru Dexerto má být součástí rosteru NiP pro BLAST Spring Groups osmnáctiletý headtr1ck z akademie NAVI. Dočkáme se v blízké době i přestupu?



Švédská organizace Ninjas in Pyjamas má aktuálně na soupisce pro Spring Groups, dle hltv, jeden volný slot. Podle zjištění Dexerta měl nicméně BLAST obdržet rozšířený roster se sedmi hráči. 

Nechybí v něm Daniil "⁠headtr1ck⁠" Valitov, teprve osmnáctiletý mladík, který je vázaný v juniorce NAVI. Management NiP měl předložit další dvě jména ze své akademie - Linuse “nilo” Bergmana a Maxe “maxster” Janssona.

Ninjas in Pyjamas musí zacelit díru za Patrika "es3tag" Hansena, který byl před Vánoci umístěn na lavičku a dostal svolení hledat si nové angažmá. 

Spekulace o tom, že by dánského riflera, který dříve hrával v Complexity, měl nahradit právě headtr1ck se objevily vzpápětí. Informoval o tom třeba server Dotesports.

Univerzální hráč, který si zahrál i za áčko NAVI

Osmnáctiletý Ukrajinec Daniil Valitov není na světové scéně úplně neznámý. Dokáže alternovat jak na pozici riflere, tak snipera a v loňském roce si zahrál do konce za "áčko" NAVI. Na Fall Groups zastoupil superhvězdu s1mpla, který se části zápasů neúčastnil kvůli osobním důvodům.

BLAST Premier Spring Groups 2023 startuje už 19. ledna v Kodani. Pokud headtr1ck nakonec skutečně nastoupí, ještě to nemusí znamenat, že půjde o trvalou věc. 

Nijas in Pyjamas si jej mohou jen vypůjčit a vyzkoušet. Pokud by nakonec švédský tým skutečně chtěl přetáhnout člena akademie Natus Vincere, bude muset na stůl položit pořádný balík. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud