21. března 2020 • 23:30

Volné sloty v Sazka eLEAGUE Dota 2 se plní. Kdo další postoupil?

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dnes od 17 hodin se hrál třetí kvalifikační turnaj v Dota 2. Desítky týmů prahly po postupu do finálové části, z níž může projít do profesionální česko-slovenské ligy Sazka eLEAGUE pouze osm týmů. Kdo další postoupil?



Třetí kvalifikaci zcela jednoznačně ovládl tým s názvem dogshit. Hráči ve složení Jenda, Cechi, JaZzfana, Vilik a Hssiss převedli, že dlouhodobá sehranost hraje v Dotě velkou roli. Přestože si kvalifikaci Sazka eLEAGUE zkusili poprvé, hned ji ovládli. 

Do třetice všeho dobrého se dostalo týmu NecroRaisers, kterým se konečně podařilo probojovat do finálové kvalifikace. 

O třetí místo si to rozdaly hned dva Inaequalis týmy. Jmenovitě se jednalo o Inaequalis Atra a Inaequalis Doctus. Souboj o bronzovou příčku nakonec ovládl Doctus.

Poslední, čtvrtá kvalifikace je na programu ve čtvrtek 26. března od 17. hodin a přihlásit se do ní může kdokoliv. Troufnete si i vy?

Postupující ze třetí kvalifikace:

Dogshit

NecroRaisers

Inaequalis Atra

Inaequalis Doctus

Průběh kvalifikačního turnaje Sazka eLEAGUE Dota 2 můžete sledovat ZDE » Hraje se v režimu 5v5 na jeden vítězný zápas, čtyři nejlepší týmy postoupí do online finále kvalifikace, kterÁ se odehraje 29. března.

Sazka eLEAGUE přináší na poli českého esportu revoluci. Týmy v nejvyšších soutěžích CS:GO a Dota 2 budou finančně podpořeny částkou 1 200 000 korun a navíc budou mít příležitost hrát o prize pool ve výši 1 300 000 korun. Celkem si tedy nejlepší týmy rozdělí částku, která nemá obdoby, přes 2 500 000 korun!

Info před začátkem turnaje Dota 2

  • Každý tým a jeho hráči účastí v turnaji souhlasí s pravidly.
  • Každý hráč musí být zaregistrován na webu a musí být součástí týmu. Pro účast je třeba se registrovat do turnaje a ve stanovený čas provést check-in.
  • Check-in se provádí 5 hodin před začátkem turnaje a slouží k potvrzení přítomnosti hráče a týmu.Všichni hráči musí být během turnaje přítomni v komunikační síti discord ZDE v záložce "chat-k-turnaji." Kapitán každého týmu musí být přítomen na discordu.
  • Administrátor v čas oficiálního začátku turnaje vygeneruje pavouk.
  • Hraje se formátem BO1. Tedy na jeden vítězný zápas.

Kdo postupuje?

  • Z každého turnaje postupují 4 nejlepší týmy do online finále kvalifikace.
  • Všechny zápasy v kvalifikaci se odehrávají a to z důvodu naseedování týmů do online finále kvalifikace.
  • Jakmile tým postoupí, nemůže se zúčastnit již žádných dalších kvalifikací. Dalších kvalifikací se nemůže zúčastnit ani hráč, který se s některým týmem již kvalifikoval.
  • Online finále kvalifikace se uskuteční 29. 3.
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud