1. června 2020 • 13:20

VIDEO: Králové padli! Inae rozbili v posledním kole Sampi!

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sampi v čele se dvěma zástupci NiP, Ondřejem "Supream^" Štarhou a Jonášem "SabeRLight-" Volkem, procházeli do posledního kola Sazka eLEAGUE bez ztráty jediného mače. 6 zápasů, 6 výher. V závěrečném duelu si měli dojít pro další vítězství proti Inaequalis Rozbíječům. Jenže přišlo obří překvapení. 



Oběma týmům v posledním kole o nic nešlo, umístění v tabulce měli jisté. I na to narážel ve svém pozápasovém prohlášení Tomáš „jojka“ Medvec: „Nám i Sampi v této hře o nic nešlo, tak si myslím, že to dost podcenili (Saber asi chtěl ukázat WK arcanu).“

První zabití přišlo ihned ze začátku mače a Sampi byli na cestě k dalším dvěma bodům. Supreamův Storm Spirit dělal Rozbíječům velké potíže. Jenže čim déle se Inaequalis drželi, tím větší byly jejich šance na výhru. 

Důležitou bitvu u Roshana vyhráli v 36. minutě Rozbíječi a do tří minut byli uvnitř nepřátelské základny a ničili jim Ancient. Jedno z největších překvapení celého dosavadního průběhu Sazka eLEAGUE bylo na světě a Sampi si připsali první prohru. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud