29. října 2020 • 12:00

Sazka Esport se opět rozrůstá, streamer Patýno se stal FIFA ambasadorem

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka Esport po spolupráci s česko-slovenskou ligou Sazka eLEAGUE a partnerství s týmy Brute a Inaequalis znovu rozšiřuje své aktivity v elektronickém sportu. Nově se ambasadorem projektu Sazka Esport FIFA stává YouTuber a streamer Patrik "Patýno" Janků.



Patýna znají esportoví diváci především z Twitche, kde několikrát do týdne streamuje. A právě jeho fanoušci se odteď mohou těšit na spoustu vylepšení a novinek.

„Když budu upřímný, ztrácel jsem motivaci, ale s touto spoluprací nastal opak a chci jít do všeho naplno,“ komentuje spojení 23letý hráč. „Pro diváky je to určitě dobrá zpráva, protože se pro ně připravují soutěže, pořádný content a také zlepšení dosavadní kvality streamů,“ těší nového ambasadora Sazka Esport.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vítej v týmu, @patyno3 ⚽️🎮 Jeden z předních českých FIFA hráčů a zároveň zaměstnanec Sazky Patrik "Patýno" Janků se stává ambasadorem projektu Sazka Esport. 👏

Příspěvek sdílený Sazka Esport (@sazka_esport),

Spojení Patýna a Sazka Esport nevzniklo náhodou.

„Důvodem naší spolupráce je mimo jiné i to, že Patýno je naším kolegou v Sazce, tudíž tohle spojení dávalo smysl od začátku,“ říká esport specialista Sazky Vojtěch Pres.

Patýno se zúčastní také kvalifikace CZC.cz iSport LIGY. Svou cestu bude streamovat v sobotu od 17:00 na Twitch.tv/eleaguecz.

Patrik "Patýno" JankůFoto Sazka Esport

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud