24. listopadu 2020 • 14:40

Konec teorií. LS je zpět, stává se content creatorem týmu T1

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nick „LS“ De Cesare žije v Koreji již 10 let. Je známou postavou světové League of Legends scény, v posledních letech byl znám především jako kouč týmu BBQ Olivers či komentátor korejské ligy League of Legends. Dalším krokem mohlo být trénování nejúspěšnější League of Legends organizace v historii.



Na začátku listopadu se na internetu začínaly objevovat zprávy o možné nové posile T1. Po neúspěšném roce přicházely změny, jednou z nich měl být nový kouč LS.

Fanoušci nebyli s výběrem spokojeni. Před budovu korejské organizace poslali smuteční věnce s popisky „SKT T1 (2012-2019)“ či „Pro gaming team is dead“. Prostesty tímto nekončily, fanoušci si dokonce najali nákladní automobil, na kterém svítily nápisy jako „Pro organizaci, která opustila své fanoušky, neexistuje žádná budoucnost“. LS byl viděn jako osoba, která v dřívějších dobách způsobila kontroverzi, head coach Polt pak jako neprověřený trenér. Někteří prý dokonce obtěžovali babičku bývalého trenéra BBQ.

LS na několik týdnu zmizel ze všech sociálních sítí, nikdo nevěděl, co se děje. Organizace T1 byla kritizována za nedostatek transparentnosti a pomoci vůči LS.

Ten se dnes vrátil, začal být opět aktivní na Twitteru a vydal nové video, ve kterém vysvětluje, co se stalo, omlouvá se korejským fanouškům a prohlašuje, že se nově stává content creatorem pod týmem T1. Pozice kouče byla jednou z možností. „Chci mít i nadále možnost komunikovat se všemi komunitami,“ zdůvodňoval americký rodák své rozhodnutí. „Vždy jsem snil o tom, že se stanu součástí T1.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud