20. června 2019 • 20:03

Vrba úkoloval Lakyho. Vítěz iSport LIGY trénoval s áčkem Plzně

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsme jeden tým. Viktoria Plzeň začala naplňovat smysl tohoto svého motta. Do tréninku fotbalového A týmu zapojila i své eSportové reprezentanty v čele s Lukášem Pourem, alias T9Lakym. „Bylo to příjemné zpestření. Překvapilo mě, jak nás kluci výborně vzali. Byla tam velká sranda, pořád jsem se smál,“ řekl k tréninku vítěz prvních dvou finále CZC.cz iSport LIGY.



Jejich hlavním koníčkem je FIFA. Nyní si ale zástupci eSportového týmu Viktorie Plzeň vyzkoušeli opravdový fotbal. A to ne ledajaký. Absolvovali totiž trénink s plzeňským A týmem pod vedením trenéra Pavla Vrby. „Pan Vrba nás představil nejprve klukům a pak nám vysvětlil, co a jak se bude dít. Byl úplně v pohodě,“ uvedl T9Laky, nejúspěšnější hráč CZC.cz iSport LIGY, který obléká dres právě eSportového týmu Plzně.

„Bylo to příjemné zpestření. Celkově se zapojit mezi ty hráče a něco takového zažít. Překvapilo mě, jak nás kluci výborně vzali. Absolvovali jsme s nimi rozcvičku a takový základní trénink," objasnil. 

Přes počáteční nervozitu si T9Laky trénink užil. „Panovala tam suprová atmosféra. S kluky byla velká sranda, neustále jsem se smál. Předtím jsem z toho byl trochu nervózní, protože to bylo něco nového, ale nakonec jsem si to strašně moc užil,“ přiznal.

FIFA pod širým nebem! Unikátní esportová show iSport LIGA přilákala davy
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud