28. ledna 2021 • 10:04

OG mlčí, ale fanoušci Valorantu mají jasno. Dočkáme se nového týmu na scéně?

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spekulace hovoří jasně, evropský velikán OG pravděpodobně rozšíří své herní portfolio a přivítá ve svých barvách hráče Valorantu.



Red Bull oznámil vznik nového Valorant turnaje - Home Ground. Účastnit se ho má celkově osm týmů, v čele se známými jmény jako G2 Esports, Team Liquid, Ninjas in Pyjamas nebo Guild Esports. Mezi nimi se ale nachází zdánlivě neznámý tým „Monkey Business“.

Před ohlášením nové události o Monkey Business nikdo nikdy neslyšel. Reprezentovat barvy nového týmu budou bývalí hráči Overwatche Dylan „aKm“ Bignet, Kevin „TviQ“ Lindström a Benjamin „uNKOE“ Cheasson. Spolu s nimi se v týmu objeví nováčci Theo “OnyBy” Tarlier a Dragan “Ellement” Milanović.

Před rokem 2015 se na scéně Doty 2 pohyboval tým s názvem „Monkey Business“, poté ale podepsal spolupráci s OG a přejmenoval se. Je to také Red Bull, pořadatel nového turnaje, kdo je už delší dobu hlavním sponzorem OG.

Indicie původu týmu očividně směřují k evropské organizaci, ta má aktuálně zastoupení ve hře Dota 2 a CS:GO, Valorant mu ve sbírce chybí. S největší pravděpodobností se v následující době dočkáme oficiálního oznámení nového Valorant týmu v barvách slavného OG.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud