30. ledna 2021 • 10:20

Koupala se na streamu v bazénku a dostala ban za nahotu

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Streamerka Indiefoxx porušila pravidla Twitche, ten ji nekompromisně zakázal. Na jak dlouho bude její účet zablokován, zůstává otázkou.



Dělat stream v plavkách není vzhledem k přísným pravidlům zrovna ten nejlepší nápad. Indiefoxx - zpěvačka, modelka a streamerka se rozhodla otestovat trpělivost Twitche a v plavkách si v živém vysílání udělala pohodlí v nafukovacím bazénku.

Fanoušci bezesporu ocenili její originalitu, streamovací platforma však nikoliv. Streamer Jakenbake se rozhodl její vysílání prozkoumat a přijít na to, zda opravdu porušila pravidla Twitche nebo ne. Hlavní otázkou bylo, zda Indiefoxx odhalila části těla, která jsou zakázána. Pátrací akce dalšího streamera je patrně hlavním důvodem popularity celého incidentu, který se tak dostal k posouzení samotné streamovací platformy.

Pravidla hovoří jasně, nesmí být viditelná prsa a část od boků k hýždím. Netoleruje se ani lehce průhledný oděv. Plavky Indiefoxx průhledné nebyly, ale odhalené hýždě se divákům k vidění dostaly. Otázkou nyní zůstává, jak dlouhý ban streamerka dostala.

V délce trestů je totiž Twitch dost nekonzistentní, za což ho komunita několikrát kritizovala. Například MissBehavin dostala za kompletní nahotu pouze třídenní ban, zatímco Sebastian „Forsen“ Fors permanentní ban za to, že na streamu ukázal nevhodný GIF. I přes to, že se nakonec Twitch rozhodl Forsenovi ban zrušit, celá situace ukázala dost nestabilní politiku banování.

Témata:  stream, esport, streamer, Twitch, ban
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud