19. března 2021 • 14:10

Blizzard představuje další změny v Hearthstone, do hry se dostanou diamantové karty

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novinka by se ve hře měla objevit s následující Forged in the Barrens expanzí. Na co přesně se můžeme těšit?



Diamantové karty budou součástí Tavern Passu - ten aktuálně stojí 19,99 dolarů (případně 2500 zlata). Hráči poskytuje speciální výhody, jako jsou kosmetické odměny a 10% XP boost. Novinkou budou ovšem diamantové legendární karty, které nabídnou zbrusu nové 3D animace a jedinečný “diamantový” vzhled.

S expanzí Forged in the Barrens přijde diamantová karta Blademaster Samuro. Za cenu 4 krystalů hráč dostane diamantovou rush kartičku s jedním útokem, šesti životy a novou schopností frenzy (tj. schopnost která se aktivuje po tom, co karta přežije první útok) udělit poškození rovnající se hodnotě útoku karty všem nepřátelským minionům.

Druhou diamantovou novinkou je karta Bru’kan. Za stejnou cenu jako předchozí kartička dostanete legendárního Shamana s pětkovým útokem, čtyřmi životy a nature spell damage +3.

Obě karty se stanou součástí Tavern Passu ihned po vydání nové expanze. Jejich dostupnost není časově omezena - každý nákup Tavern Passu vám karty přidá. Odměnou bude i další XP boost, speciální vzhled karet tématicky ladění do nové expanze, necraftovatelný Shadowhunter Vol’jin (zlatá legendární karta), Firefang Raxxar hero skin a další hero skiny pro nový herní mód Mercenaries.

Nová expanze se dle dostupných informací dostane do hry už 30. března.

Zdroj: dotesports.com

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud