28. listopadu 2014 • 04:10

FANTASY: Hodně bodů za málo peněz? Máme pro vás TŘI tipy

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
  • Levné hvězdy Fantasy: Mertl, Polášek a KristanLevné hvězdy Fantasy: Mertl, Polášek a KristanFOTO: Koláž iSport.cz

    Ton, Hlinka ani Bednář. Chcete v soutěži Fantasy iSport Extraliga důvěřovat tomu nejlepšímu? Pak byste měli mít v sestavě Tomáše Mertla z Hradce Králové. Zároveň tím ušetříte, protože všechny tři výše zmíněné hvězdy stojí přes 11 milionů korun, zatímco Mertl necelých osm. Dáváme vám tři tipy: koho se vyplatí mít v sestavě.

  • Tomáš Mertl (Hradec Králové)

    Hradci stačilo na vítěznou branku proti Třinci 19 sekund
    Video se připravuje ...

    Cena: 7 855 000 Kč

    Bodů ve Fantasy: 371

    Hradeckému útočníkovi patří první příčka v extraligové produktivitě i v bodování v soutěži Fantasy. Oproti jiným hvězdným útočníkům včetně litvínovského forvarda je však s cenou necelých osm milionů korun o dost levnější. Na kontě má v třiadvaceti zápasech třináct branek a stejný počet asistencí. Na ledě stráví v průměru přes dvacet minut. Na druhou stranu je druhým nejtrestanějším hráčem Hradce. Hraje v elitní formaci a důvěru dostává i v přesilovkách.

  • Adam Polášek (Sparta Praha)

    Sparťan Polášek poslal v derby Tomicu nešetrně na mantinel
    Video se připravuje ...

    Cena: 4 755 000 Kč

    Bodů ve Fantasy: 255

    Sparťanský bek je třetím nejlepším obráncem dle hodnocení soutěže Fantasy, v první desítce je však jediný s cenou pod pět milionů korun. Jde o tvrdého defenzivního beka, který v této sezoně sbírá nečekaně hodně kanadských bodů – mezi beky je s bilancí čtyř branek a čtrnácti asistencí druhý.

  • Robert Kristan (Pardubice)

    Brankář Kristan musel přihlížet libereckým oslavám Brankář Kristan musel přihlížet libereckým oslavámFoto ČTK

    Cena: 6 870 000 Kč

    Body: 187

    Posila Pardubic je ve Fantase v hodnocení čtvrtá mezi brankáři a v elitní desítce je druhá nejlevnější. Na východ Čech přišel v létě, aby společně s Halaszem nahradil dvojici Hudáček – Salfický. A daří se mu to výborně. Stal se jasnou jedničkou a v procentuální úspěšnosti zasahů je s 91,8% pátý.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud