20. února 2017 • 14:05

Bitva o zájezd na Premier League pokračuje. Hrajte Sazka Fantasy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Se Sazka Fantasy máme za sebou průlomový týden, ve kterém si hráči mohli poprvé vyzkoušet turnaj Ligy mistrů a české fotbalové ePojisteni.cz ligy. Vítězové si rozebrali ceny v hodnotě několik tisíc korun. Pro čekatele máme dobrou zprávu, i v příštím týdnu bude o co hrát!



Liga mistrů pokračuje vyřazovací částí. V úterý jsme pro vás vypsali turnaj o ceny v hodnotě 5000 Kč a 3000 tokenů bez vkladu. Zároveň poběží druhá soutěž o 5000 Kč, ovšem s vkladem 20 Tokenů, každý hráč může sestavit maximálně 2 týmy.

Pořádně nadupaný bude tento víkend, neboť se po pauze vrací anglická Premier League! V sobotu tak začne další kvalifikace o zájezd na zápas této nejslavnější fotbalové ligy. V soutěže budeme hrát o ceny v hodnotě 5000 Kč a 3000 Tokenů bez vkladu. Pět nejlepších týmů se dostane do velkého finále. I u Premier League jsme přichystali turnaj v podobě oblíbené soutěžě o ceny v hodnotě 5000 Kč, s vkladem 20 Tokenů a maximálně 2 sestavy.

To česká ePojisteni.cz liga začíná už v pátek. Podobně jako s anglickou ligou soutěžíme o ceny v hodnotě 5000 Kč a 3000 tokenů bez vkladu a zároveň poběží druhá soutěž o 5000 Kč, vklad 20 Tokenů a každý hráč může sestavit 2 týmy.

Samozřejmě jsme nezapomněli ani na fanoušky dobrého hokeje. Uživatelé si každý den budou moci zahrát turnaj NHL 50/50 o spoustu Tokenů. V sobotu je pak na programu soutěž o ceny v hodnotě 5 tisíc korun s vkladem 20 Tokenů a nanejvýš dvě sestavy.

Chcete vyhrát zájezd na nejslavnější fotbalovou ligu? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud