15. ledna 2018 • 20:03

Černí koně Australian Open? Nová Grafová i pohledná Ukrajinka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Australian Open se rozjelo a s turnaji Sazka Fantasy to není jinak. S letošním prvním grandslamem soutěžíme o 30 tisíc a raketu Tomáše Berdycha, se kterou hrál na loňském turnaji v Dubaji. Neváhejte tak, vyberte své hráče a porazte všechny soupeře. Experti deníku Sport pro vás v článku připravili dvě velké kandidátky, na které můžete vsadit i vy.



Angelique Kerberová

Nová Steffi Grafová. Přesně to slyšela německá tenistka po famózní sezoně 2016, ve které stihla ovládnout Australian Open i US Open, kde ve finále zdolala Karolínu Plíškovou. K tomu přidala finálovou účast ve Wimbledonu a vše završila postem světové jedničky. Labilita Němky s polskými kořeny se však ukázala v sezoně minulé, kdy Kerberová nepřipomínala ani pověstným stínem tu agresivní a bezchybně hrající tenistku. Žebříčkem se propadla na konec druhé desítky. Že tenis však rozhodně hrát nezapomněla, ukazuje rodačka z Brém od prvních zápasů letošního roku. Devětadvacetiletá tenistka ovládla turnaj Sydney, cestou za titulem vyřadila mimo jiné Lucii Šafářovou, Venus Williamsovou či Dominiku Cibulkovou. Němka slavila právě V Melbourne před dvěma lety svůj první grandslamový titul. Přidá letos další?

Chceš trénovat sportovní hvězdy? Sestav svůj tým a hraj o super ceny!
Video se připravuje ...

Elina Svitolinová

Mezi Simone Halepovou, Serenou Williamsovou či Karolínou Plíškovou zůstává trošku v pozadí. Přesto patří Elina Svitolinová k tenistkám, které mohou na Australian Open zazářit. Třiadvacetiletá Ukrajinka je čtvrtou hráčkou světa, k tomu, aby na sebe ještě výrazněji upozornila, jí chybí jen výraznější grandslamový výsledek. Jejím maximem je prozatím dvojnásobná čtvrtfinálová účast na French Open. Že by rodačka z Oděsy mohla prorazit právě nyní, napovídá nejen její fantastická loňská sezona, kde získala pět turnajových titulů, ale i ta letošní. Hned na úvod totiž ovládla silně obsazený turnaj v Brisbane, kde mimo jiné porazila Karolínu Plíškovou. V prvním kole Australian Open sílu historicky první Ukrajinky v TOP 10 poznala Srbka Jorvičová, která uhrála pět her.

Vyber své tenisty, poraž všechny soupeře a hraj o 30 tisíc!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud