29. března 2018 • 13:59

Tipy a sestavy pro HET ligu: Slavia bude dominovat, Sparta na soupeře neumí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu 22. kolo fotbalové HET ligy! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o prémii kola 10 tisíc. Celkově za jarní část soutěže rozdáme 175 tisíc. Kdo je zraněný a kdo se v 22. kole HET ligy vyplatí?



Dukla - OlomoucFoto Sport

Zajímavé utkání by mohla nabídnout páteční předehrávka mezi Duklou a Olomoucí. Domácí potřebují zabrat, aby se vyhnuli tuhým bojům o záchranu. Hostům se na jaře nedaří a navíc do Prahy se Hanákům nejezdí dobře. Olomouc vyhrála jediné z posledních 6 vzájemných ligových utkání. Domácím útočným statistikám vládne Jan Holenda (10,9 milionů).

Slovácko - LiberecFoto Sport

Slovácko v lize neporazilo Liberec 8x za sebou a vyhrálo jediný z posledních 24 ligových duelů se Slovanem. Přitom domácí potřebují body jako sůl. Hosté do jara vstoupili velmi dobře a tlačí se do pohárů. Skvostnou formu má útočník Matěj Pulkrab (11,5).

Baník - JihlavaFoto Sport

Teď, nebo nikdy. Pokud chtějí domácí ještě pomýšlet na záchranu mezi elitou, musí jednoznačně v tomto utkání vyhrát. Hosté v posledním kole poprvé na jaře naplno nebodovali, těžko soudit, co s nimi první nezdar udělá. V základní sestavě domácích by se měl objevit i Milan Baroš (9,8).

Teplice - SpartaFoto Sport

Spartu čeká po zpackaném derby velmi těžký úkol. Hostům se na cizích hřištích dlouhodobě nedaří, naopak Teplice doma v této ligové sezoně ještě neprohrály. Pražanům by mohla pomoct velká forma Nicolaea Stanciu (12,8), který se prosadil i v národním dresu.

Brno - KarvináFoto Sport

A další důležitý boj o záchranu. S oběma týmy to zatím nevypadá nijak růžově, třeba domácí vyhráli pouze jediné z posledních šesti kol. Nedá se očekávat žádná velká ofenzivní bitva, vždyť 14 brněnských vstřelených branek je nejhorším počinem v celé lize. Důležité body by mohl vystřelit Konstantin Bazeljuk (6,2).

Plzeň - BoleslavFoto Sport

Lídr tabulky si v minulém kole připsal potřebnou výhru a navýšil náskok v čele tabulky. Na soupeře se jistě těší nejlepší střelec soutěže Michael Krmenčík (12,4), který tomuto soupeři dal v posledních dvou vzájemných utkáních 4 branky!

Sestav si vlastní tým z hráčů HET ligy a hraj o první místo a 20 tisíc!>>

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Jablonec - BohemiansFoto Sport

To je válec. Jablonec už jako jediný neztratil na jaře ani bod a pokukuje po evropských pohárech. O prolomení této série se pokusí Klokani, ale budou to mít nadmíru těžké. Domácí v posledních 4 kolech neinkasoval (celkem 444 minut). I z tohohle důvodu bychom doporučili brankáře Vlastimila Hrubého (12,2).

Slavia - ZlínFoto Sport

Toto utkání má jasného favorita. Slavia doma se Zlínem vyhrála 11 z 12 ligových utkání, v posledním remizovala. Hosté jsou navíc ve velkých problémech, tohle by měla být jednoznačná záležitost. Domácím se během reprezentační přestávky dal 100% do kupy kanonýr Milan Škoda (14).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud