6. dubna 2018 • 10:34

Tipy a sestavy pro HET ligu: Pulkrab i Stanciu řádí, Škoda zastíní bratra

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu 23. kolo fotbalové HET ligy! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o prémii kola 10 tisíc a lístky na Plzeň - Sparta. Celkově za jarní část soutěže rozdáme 175 tisíc. Kdo je zraněný a kdo se v 23. kole HET ligy vyplatí?



Brno - SlaviaFoto Sport

Po fiasku v domácím zápase se Zlínem, čeká hosty velmi oblíbený soupeř. Slavia vyhrála poslední 4 vzájemné ligové zápasy při skóre 12:1. Domácí navíc neoplývají nijak úžasnou formou, na bod do tabulky čekají už čtyři zápasy. Jindřich Trpišovský se může spolehnout na Milana Škodu (14 milionů), který vstřelil gól už ve čtyřech zápasech po sobě.

Sparta - DuklaFoto Sport

I druhé pražské S narazí na schůdného soupeře. Sparta totiž doma porazila Duklu 5x za sebou a na Letné od dejvického týmu v 7 zápasech samostatné ligy nedostala gól. Domácí po pěti remízách potřebují nutně vyhrát, na místa zaručující poháry totiž už ztrácejí čtyři body. Jediným světlým momentem v letenských výkonech je střelecká forma Nicolae Stanciua (13,6 milionů).

Boleslav - JablonecFoto Sport

Jestli někdo může zastavit neskutečnou jarní jízdu Jablonce, tak je to Mladá Boleslav. Hosté s tímto soupeřem vyhráli jen 2 z posledních 13 ligových duelů. A i když letošní Boleslav zrovna dvakrát nenahání hrůzu, v posledním zápase si zvedli náladu výhrou nad jasným lídrem tabulky z Plzně. Dají se očekávat branky na obou stranách, proto můžete zariskovat s domácím Tomášem Přikrylem (9,6 milionů).

Zlín - BaníkFoto Sport

Třaskavý souboj přinese zápas Zlína s Baníkem. Nejenže obě družstva bojují o záchranu, ale v rámci letošní sezony si tak trochu prohodili trenéry. V posledním kole navíc ukázaly oba týmy vzestupnou tendenci své formy. Zlín nečekaně prorazil na hřišti druhé Slavie, Baník si připsal důležitou výhru a v týdnu v dohrávce ještě bod za remízu s Plzní. Skvělou zprávou pro hosty je i přítomnost Milana Baroše (10,3 milionů) v základní sestavě.

Olomouc - JihlavaFoto Sport

Jarní fazóna jihlavských je u konce? V důležitém souboji nestačila Vysočina v minulém kole na Baník, nyní ji čeká těžký soupeř z Hané. Sigmě se zase v minulém kole rozstřílel Jakub Řezníček (13 milionů), který díky hattricku byl nejúspěšnějším hráčem kola, co se fantasy bodů týče. Tohle by měla být jasná záležitost domácích.

Sestav si vlastní tým z hráčů HET ligy a vyhraj 20 tisíc korun!>>

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Liberec - TepliceFoto Sport

Jedním z největších překvapením v dobrém slova smyslu je Liberec a hlavně jeho střelec Matěj Pulkrab (13,3 milionů). Mladíkovi důvěra nového trenéra Davida Holoubka svědčí a na jaře už má skvělých sedm gólů! Naopak Teplice působí mátožným dojmem, i proto favorizujeme domácí.

Karviná - SlováckoFoto Sport

Dá se říct, že pro Slovácko jde o existenční souboj. Na svého soupeře ztrácí totiž čtyři body, a pokud by se hostům zápas nepovedl, byli by ve velkých problémech. Mladý kádr totiž v dalších dvou kolech čekají klíčové souboje s týmy okolo sestupových pozic. Jako na jednoho z mála v hostujícím týmu je spolehnutí na mladého střelce Tomáše Zajíce (9,7 milionů).

Bohemians - PlzeňFoto Sport

Asi nikdo nemohl čekat, že se suverén podzimní části bude takhle trápit. Lídr tabulky získal v šesti jarních kolech jen jedinou výhru a to ještě na půdě mátožného Zlína. Svěřenci Pavla Vrby mají jediné štěstí, že ani nejbližší pronásledovatelé nijak zvlášť nezáří. Probuzení zrovna na Bohemce se může zdát velmi obtížné, Klokani pod Martinem Haškem doma umí. Ale právě styl Bohemians by Viktorce měl vyhovovat, tipujeme, že vzadu udrží hosté čisté konto. Zkuste Aleše Hrušku (6,2 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud