31. srpna 2018 • 13:05

Tipy a možné sestavy pro ligu: Sparta porazí Duklu, pálí to Komličenkovi

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona české fotbalové ligy je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc. Kdo v sedmém kole bude chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy před 7. kolem fotbalové ligy.



Sparta - DuklaFoto Sazka

Dukla se prozatím v aktuálním ročníku trápí. Nevybojovala ani bod a na Letné to bude mít pekelně těžké. Očekáván může být galavečer Josefa Šurala (11,7 milionu), který se trefil v posledním zápase proti Bohemians a dvakrát i v duelu čtvrtého kola s Teplicemi. Dukla by mu mohla svědčit. Čtvrtému celku tabulky navíc do karet hraje i to, že s týmem okolo nynějšího kouče Pavla Drska prohrál pouze jednou v historii.

Zlín - PříbramFoto Sazka

Příbram naposledy vyhrála ve Zlíně v roce 2004 a zároveň zvítězila v jediném z posledních jedenadvaceti vystoupeních na hřištích soupeřů. Mírným favoritem tedy bude Zlín, který se může spolehnout na útočníka Jeana-Davida Beaugela (11,1 milionu), jenž se trefil už ve dvou domácích utkáních Ševců.

Opava - JablonecFoto Sazka

Ačkoliv je historická bilance v počtu výher vyrovnaná 7-2-7, jasným favoritem bude Jablonec. Zajímavé bude také setkání trenéra Romana Skuhravého s posledním ligovým mančaftem před Opavou, který měl možnost trénovat. V defenzivě Severočechů je spoleh na Davida Lischku (12,5 milionu), Martin Doležal (12,2 milionu) má zase střeleckou fazonu.

Karviná - SlováckoFoto Sazka

Všechny tři poslední vzájemné zápasy skončily remízou a dělba bodů lze očekávat i tentokrát. Karviná nutně potřebuje bodovat, Slovácko zase nebude chtít za žádnou cenu prohrát a případně ztratit postavení v klidném středu tabulky. Ve velké formě hraje v posledních kolech Lukáš Sadílek (11,5 milionu) a právě on by nakonec přece jen mohl být jedním z rozdílových faktorů.

Liberec - BaníkFoto Sazka

Slovan je na vzestupu, Baník předvádí na začátku sezony fantastické výkony. Tuhá bitva U Nisy nabídne zajímavou podívanou a zřejmě i hodně branek. Historicky úspěšnější je Liberec a zajímavou volbou do vaší sestavy by mohl být Tomáš Malinský (6,6 milionu), který v posledním kole s Příbrami předvedl parádní výkon, navíc stojí málo.

Sestav si vlastní tým z hráčů fotbalové ligy a hraj o 200 tisíc >>

Mladá Boleslav - TepliceFoto Sazka

Oběma celkům se nedaří, Teplice neskórovaly v posledních třech zápasech, pokaždé zároveň prohrály. Mladá Boleslav zase utržila od Plzně během posledního kola debakl 1:6. V dresu Středočechů to však pořádně pálí útočníkovi Nikolaji Komličenkovi (12,6 milionu), který vstřelil v dosavadních šesti ligových kolech stejný počet gólů a k tomu navíc přidal ještě dvě nahrávky.

Slavia - PlzeňFoto Sazka

Remíza ve vzájemných zápasech nebyla k vidění už devětkrát v řadě, osmkrát za sebou vyhrál domácí tým. Slavia navíc u posledních čtyř domácích výher ani jednou neinkasovala. Zajímavou perspektivu by nabízel případně nastoupivští útočník Stanislav Tecl (8,4 milionu), který by nakonec mohl šlágr i rozhodnout.

Olomouc - BohemiansFoto Sazka

Sigma bude po zápase v Seville vyčerpaná a to psychicky i fyzicky. Bohemka v posledních třech kolech pouze dvakrát remizovala a bude chtít jednoznačně vyhrát. Prosadit by se mohl perspektivní Rudolf Reiter (10,5 milionu), který je jednou z nejdůležitějších součástí herního projevu Pražanů v každém ligovém utkání.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud