22. února 2019 • 09:31

Tipy a sestavy pro ligu: Baroš potrápí Letnou, Slavia to bude mít těžké

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová liga je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 125 tisíc korun. Kdo bude v 22. kole chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před 22. kolem české ligy.



Liberec - DuklaFoto Sport
  Dukla předvedla v posledním kole sympatický výkon proti Spartě, ale prohrou 2:3 potvrdila, že má problémy v defenzivě. Hosté obdrželi od začátku sezony už 38 branek. Góly inkasuje pražský klub rovnoměrně doma (19) i venku (19). Liberec v zimě posílil ofenzivu a ve dvou zápasech zaznamenal pět branek. Trefí se Libor Kozák (9,6 milionů), jehož souhra s mužstvem jde nahoru.

Karviná - TepliceFoto Sport

V tomto utkání budou dominovat obrany. Hosté na jaře ještě nevstřelili branku. Po odchodu Vaněčka jim směrem dopředu chybí klasický hrotový hráč. I Karviná má směrem dopředu potíže (1 gól ve 2 jarních duelech), a tak bychom pouvažovali nad jednou z obran. Domácí brankář Martin Berkovec stojí 6,4 milionů.

Olomouc - PříbramFoto Sport

Velká šance potvrdit venkovní výhru pro Olomouc. Hosté jsou totiž mužstvem s nejhorší obranou (49 branek) v lize, venku se jim v tomto směru nedaří ještě víc. Domácí jsou pro nás jasným favoritem, výhru bude dirigovat Šimon Falta (8,4 milionů).

Zlín - BohemiansFoto Sport

Bohemians zažívají nepěkné časy. Na ligovou výhru čekají už 10 zápasů. Ale ani Zlín nezáří nijak oslnivou formou, v posledních pěti utkání si nepřipsal ani bod. Zlomí klasickou nervózní bitvu Tomáš Poznar (7,1 milionů)?

Boleslav - JablonecFoto Sport

Souboj dvou vynikajících střelců. Toto utkání i díky přítomnosti domácího Nikolaje Komličenka (12 milionů) a hostujícího Martina Doležala (11,3 milionů) slibuje brankové hody. A pozor, hosté do Boleslavi nejezdí rádi, nevyhráli tu už 7x za sebou.

Sparta - BaníkFoto Sport

Nic nemusí být, tak jak se zdá. Sparta na jaře přes dvě výhry herně nepřesvědčila. Plechatý chybuje, Zahustel dozadu hoří. Tou pozitivní správou by mohl být  nástup hvězdy Bořka Dočkala. V těchto zápasech si libuje hvězdný Milan Baroš (7,1 milionů), který buď předvede vynikající výkon, nebo se nechá vyloučit. Co to bude tentokrát?

Opava - PlzeňFoto Sport

Opava může po Jablonci (2:2) potrápit i druhou Plzeň. Ta nemůže počítat s Hubníkem a Hejdou, proto narychlo získala Brabce. Mužstvo každopádně bude unavené z cestování, v týdnu muselo spolknout demoliční porážku 0:3 na hřišti chorvatského Záhřebu. Celkově má úřadující mistr v nohách náročný program z Evropské ligy a duelu se Slavií a nic moc alternativ v obraně. Domácí by tak minimálně jednu branku vstřelit měli, i tak věříme ve výhru hostů pod záštitou Tomáše Chorého (8,3 milionů).

Slavia - SlováckoFoto Sport

Po posvícení přichází… no vždyť to pořekadlo znáte. Slavia předvedla na evropské scéně fantastický výkony, na hřišti Genku vyhrála 4:1 a postoupila. Po náročném programu potřebuje zabrat i v lize, ale nečeká ji snadná soupeř. Slovácko v tabulce posledních pěti kol je dokonce před svým soupeřem a víc bodu získala jen Plzeň. Zkusíte zariskovat a dáte si do sestavy hostujícího Jana Navrátila (8,1 milionů)?

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud