21. října 2015 • 14:38

Nucené práce? Peltovi "galacticos" uklízeli odpadky. Dobrovolně

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trest jabloneckého bosse Miroslava Pelty pro fotbalisty za horší výsledky v podobě „nucených prací“? Nikoli! Zcela dobrovolně vyrazila šestice hráčů Jablonce do podzimních Jizerských hor, aby se zúčastnila dobročinné akce s názvem „Ukliďme Jizerky“.



„Rádi jsme se prošli a společně přispěli k dobré věci. Celý jablonecký region by měl být pyšný na svoji krásnou přírodu. V Jizerkách je opravdu nádherně - v létě i v zimě,“ prozradil gólman Jablonce Vlastimil Hrubý.

Do přírody v okolí Bedřichova vyrazil s parťáky Martinem Pospíšilem, Martinem Doleželam, Markem Kyselou, Luďkem Pernicou a Michalem Bártou. Fotbalisté spolu s klubovým maskotem sovou Jizerkou posbírali na šestikilometrovém pochodu několik pytlů odpadků.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Slavia 0:0. Domácí se dál trápí
Video se připravuje ...

Akce se konala ve spolupráci se Společností pro Jizerské hory, na jejíž účet rovněž putovalo čtyři tisíce korun, které vynesla aukce originální kšiltovky s nápisem „galacticos“, jak se klubu s mistrovskými choutky přezdívá.

„Vyšlo nám pěkné počasí a bylo to fajn odpoledne. Po remíze se Slavií to byla i ideální příležitost, jak si trochu pročistit hlavy,“ přiznal Hrubý.

Jablonec totiž v této sezoně za svými ambicemi výrazně zaostává. Doma ještě ze sedmi zápasů nevyhrál. Naposledy jen remizoval se Slavií bez branek 0:0 a dál zůstává uvíznutý uprostřed tabulky. Další šanci oslavit na Střelnici první výhru má v sobotu od 20.15 proti Dukle. 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud