6. února 2016 • 19:13

Plzeňská bída. V generálce propadla, padla s Těrekem 0:3

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední zápas na soustředění na Maltě fotbalisté Viktorie Plzeň nezvládli. V závěrečném utkáníní před startem jarní ligové sezony prohrál český mistr s Těrekem Groznyj, sedmým celkem ruské ligy, 0:3. Utkání jsme sledovali na iSport.cz ONLINE.



Plzeň se v úvodu snažila diktovat tempo hry, ale nebezpečnější byl Těrek. Mitriševa sice nejprve v úniku vychytal plzeňský brankář Kozáčik, ale po rohovém kopu už se soupeřův útočník prosadil a v 39. minutě otevřel skóre.

Druhou trefu přidal čečenský celek po hodině hry, kdy Viktoria špatně bránila standardku a nabíhající Aissati dostal balon do sítě. V 67. minutě pak Plzeň inkasovala potřetí po další chybě defenzivy, která nechala příliš prostoru střílejícímu Grozavovi. Český šampion se nedočkal ani čestného gólu, protože Kovaříkův pokus zastavila tyč.

Plzeň z pěti přípravných zápasů na dvou soustředěních v Turecku a na Maltě třikrát prohrála, jednou remizovala a jen jednou zvítězila. Do ligy vstoupí Viktoria jako lídr tabulky příští neděli duelem na Slovácku.

 ONLINE: Viktoria Plzeň - Těrek Groznyj jsme sledovali ZDE »

MATCH OVERVIEW LEGACY

Přípravné fotbalové utkání na Maltě:

Viktoria Plzeň - Těrek Groznyj 0:3 (0:1)

Branky: 39. Mitrišev, 61. Aissati, 67. Grozav.
Sestava Plzně: Kozáčik - Rajtoral (61. Matějů), Hubník (61. Baránek), Hejda, Limberský - Hořava (71. Vaněk), Hrošovský - Petržela, D. Kolář (61. Holenda), Kovařík - Ďuriš (71. Krmenčík). Trenér: K. Krejčí.

Obránce Plzně Lukáš Hejda zakončuje jeden z útoků Viktorie Plzeň v generálce s Těrekem Groznyj. Západočeši nedali ale ani gól a prohráli vysoko 0:3.
Obránce Plzně Lukáš Hejda zakončuje jeden z útoků Viktorie Plzeň v generálce s Těrekem Groznyj. Západočeši nedali ale ani gól a prohráli vysoko 0:3.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud