13. února 2017 • 13:41

Sparta představila sponzora. Na dresu bude mít logo Sazka Bet

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do jarní části sezony půjde fotbalová Sparta s logem nového generálního partnera na hrudi, kterým bude Sazka Bet. Vedení klubu uzavřelo se společností Sazka smlouvu na dva roky.



Na podzim bylo místo pro logo generálního partnera na sparťanském dresu volné, to se nyní mění. „Sazka je významný hráč v českém byznysu, prostor na dresu získává skutečně silná společnost a my si toho vážíme. V minulosti jsme několikrát prokázali, že jsme ochotní nechat jedinou sponzorskou pozici na dresu neobsazenou a počkat na spojení s opravdu významným partnerem,“ vysvětlil generální ředitel Sparty Adam Kotalík.

Sparta měla na dresech logo sponzora naposledy v minulé sezoně, kdy ji podporovala sázková kancelář Synot Tip. Původně měla uzavřenou smlouvu i na tuto sezonu, ale v lednu 2016 se společnost rozhodla z českého fotbalu stáhnout kvůli vyššímu zdanění hazardu. Přestala tak být i titulárním sponzorem ligy.

Sazka Bet je novým generálním partnerem Sparty
Video se připravuje ...

Spolupráci se Spartou si pochvaluje také generální ředitel Sazky Robert Chvátal. „Jsem přesvědčen, že toto partnerství bude přínosem pro Sazka Bet, Spartu i její příznivce. Právě fanoušky chceme do spolupráce co nejvíce vtáhnout a nabídnout jim výhody nejen z oblasti kurzového sázení.“

Od nedělního utkání s Bohemians Praha 1905 si budou moct příznivci na letenských tribunách prostřednictvím klubové aplikace pro chytré telefony přes připojení ke stadionové wi-fi prohlížet opakované záběry a sestřihy ze zápasu.

Útočník David Lafata s hosteskami představuje dres Sparty s logem nového partnera Sazka Bet
Útočník David Lafata s hosteskami představuje dres Sparty s logem nového partnera Sazka Bet

Sparta tuto službu nabídne svým fanouškům, kteří ji podporují přímo na stadionu, jako první v Česku díky podpoře Sazka Bet a spolupráci s vydavatelským domem CNC, který na webu iSport.cz nabízí přímé přenosy a sestřihy ze všech zápasů ePojištění ligy.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vezme Sparta Rosického do ruských mrazů? Rozhodujeme se, řekl Požár
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud